Site icon runnfun.gr

Οι «δρομείς» της DHL Express «τρέχουν» Αυθεντικό Μαραθώνιο

Οι «δρομείς» της DHL Express «τρέχουν» Αυθεντικό Μαραθώνιο

Ήταν Νοέμβριος 2012 όταν η DHL Express Ελλάδας αποφάσισε για πρώτη φορά να στηρίξει τη διοργάνωση του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας από τη θέση του Επίσημου Χορηγού.

Δεν ήταν απλά μία ακόμη χορηγική δράση, αλλά μία ενθουσιώδης πρωτοβουλία που επιβεβαίωνε στην πράξη τις βασικές αξίες της εταιρείας: επιμονή στο στόχο, συνέπεια, ταχύτητα, πάθος! Το εγχείρημα αγκαλιάστηκε από εργαζόμενους και συνεργάτες που χρόνο με το χρόνο αυξάνονταν κάνοντας ολοένα και μεγαλύτερη την ομάδα δρομέων της DHLExpress, με τα χαρακτηριστικά κίτρινα-κόκκινα χρώματα στα αθλητικά τους t-shirts!

Ταυτόχρονα όμως υπάρχει ακόμη μία ομάδα «δρομέων» που κάθε Κυριακή του Νοέμβρη τρέχει το δικό της Μαραθώνιο δρόμο και μιλάμε φυσικά για τους ανθρώπους των Operations της DHL Express Ελλάδας.

Είναι οι εθελοντές οδηγοί της εταιρείας που μεταφέρουν κάθε χρόνο τις χιλιάδες τσάντες των δρομέων από το Μαραθώνα στο κέντρο της Αθήνας. Φυσικά, ,η DHL Express καλύπτει όλες τις μεταφορικές ανάγκες της διοργάνωσης εντός αλλά και εκτός Ελλάδας, πριν αλλά και μετά την ημέρα των αγώνων.

Φτάνοντας στον 7ο χρόνο συμμετοχής μας στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, δηλώνουμε πιο… «υπερήφανοι υποστηρικτές» από ποτέ, βλέποντας αυτή τη γιορτή του αθλητισμού να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο μεταφέροντας τις αξίες της σε κάθε άκρη του κόσμου!

Τα λέμε στους δρόμους της πόλης λοιπόν, την Κυριακή 11 Νοεμβρίου! (Για να μας γνωρίσετε θα φοράμε… κίτρινα!)

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version