Site icon runnfun.gr

Οι «Αθηναίοι Δρομείς» στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Οι «Αθηναίοι Δρομείς» στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού –Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) έχει συμφωνήσει με τον ΣΕΓΑΣ και την οργανωτική επιτροπή να γίνουν ομαδικές εγγραφές για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας που θα διεξαχθεί την 17/3/2019.

Οι αθλητές που δηλώνονται από τους συλλόγους δρομέων, μέλη της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, θα καταβάλουν το ποσόν των 10 ευρώ, για τον ημιμαραθώνιο και 6 ευρώ για τον αγώνα των 5 χλμ, όσο αφορά το βασικό πακέτο και αναλογικά, με πρόσθεση 15 ευρώ, για το ενισχυμένο πακέτο, ήτοι 25 & 21 ευρώ αντίστοιχα.

Τα χρήματα του βασικού πακέτου, θα συγκεντρώνονται από την επιτροπή και στην συνέχεια σε ιδιαίτερη τελετή, θα αποδίδονται σε ιδρύματα, κατά 50% της επιλογής της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και κατά 50% της επιλογής του ΣΕΓΑΣ.

Μας δίνεται η δυνατότητα να δηλώνουμε και για τα 3 χλμ, χωρίς να έχουμε βέβαια κάποια ειδική τιμή. Για τα 3 χλμ θα ισχύουν οι τιμές της διοργάνωσης ήτοι 5€ για το βασικό πακέτο και 20 € για το ενισχυμένο.Στα πλαίσια αυτά ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ» θα πραγματοποιήσει ομαδική εγγραφή για τον ανωτέρω Ημιμαραθώνιο.

Για συμμετοχές παρακαλούμε να στέλνετε ηλεκτρονικά, την αίτηση συμμετοχής, που είναι σε μορφή excel στο: vaglebessis@gmail.com μέχρι 22/2/2019.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version