Site icon runnfun.gr

Οι «Αθηναίοι Δρομείς» στον Άκτιο Δρόμο και στον Ορωπό

Οι «Αθηναίοι Δρομείς» στον Άκτιο Δρόμο και στον Ορωπό

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αθηναίοι Δρομείς» πραγματοποίησε διήμερη εκδρομή στη Βόνιτσα στις 6-7 Οκτωβρίου 2018 για τη συμμετοχή στον 19ο  Άκτιο Δρόμο με δυο πούλμαν. Το ένα διανυκτέρευσε στην πόλη της Βόνιτσας και το δεύτερο στην Πάλαιρο.

Η απόδραση μας ήταν πλούσια σε φύση, διασκέδαση και τρέξιμο, βεβαίως. Συγκεκριμένα, το Σάββατο, είχαμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε με μπάνιο και βόλτα στη θάλασσα του Αμβρακικού Κόλπουκαιτου Ιονίου και το βράδυ ν’ απολαύσουμε το πολύ πλούσιο pastaparty που είχε ετοιμάσει για όλους τους δρομείς η Διοργάνωση του Αγώνα. Την επόμενη μέρα συμμετείχαμε στ’ αγωνίσματα των 5 και 21 χλμμε ωραίους τερματισμούς και υψηλές επιτυχίες, φυσικά.

Για του λόγου το αληθές, η Αναστασία Ντεβεντζή τερμάτισε Δεύτερη Γενικής, ενώ η Δήμητρα Καρούση και ο Παναγιώτης Χαρμπής πρώτευσαν στην Κατηγορία τους.

Oropos Seaside Race

Οι ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ θα πραγματοποιήσουν ημερήσια εκδρομή την Κυριακή 21Οκτωβρίου 2018 για συμμετοχή στον αγώνα «OroposSeaside Race» που διοργανώνει ο Δήμος Ωρωπού, σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση (Κ.Ε.Δ.Ω.) και την Ε.Τ.Α.Δ.Ω. (Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Ωρωπού). Ώρα αναχώρησης 06:45, της Κυριακής 21 Οκτωβρίου από την πλατεία Καραϊσκάκη, μπροστά από το ξενοδοχείο STANLEY, δίπλα στο μετρό «Μεταξουργείο».

Οι διαδρομές του αγώνα με το αντίστοιχο κόστος είναι:

 

Δεν υπάρχει κόστος μεταφοράς, καθώς η μεταφορά καλύπτεται από τους διοργανωτές. Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου μας όπως και των άλλων συλλόγων να δηλώνουν συμμετοχή στέλνοντας emailστο vaglebessis@gmail.com

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version