Site icon runnfun.gr

Ο ΣΕΕΔΑ παρουσιάζει το πρόγραμμα Αθλητικών Υποτροφιών 2016 – 2017

Την Τρίτη 06 Ιουνίου 2017 και ώρα 19:00, στην αίθουσα παρουσιάσεων του Ομίλου Αντωνέλη θα πραγματοποιηθεί η Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προγράμματος Αθλητικών Υποτροφιών 2016 – 2017 στα πλαίσια του συνολικότερου προγράμματος κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου Αντωνέλη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα των υποτροφιών από τους εκπροσώπους της Διοίκησης του Ομίλου Αντωνέλη, το τμήμα και την Πρόεδρο του ΣΕΕΔΑ κα Ραμπέα Ιατρίδου, οι βασικές προϋποθέσεις για την αίτηση ενός αθλητή καθώς και τα κριτήρια αξιολόγησης από την ειδική επιτροπή αξιολόγησης.

Την Συνέντευξη Τύπου θα προλογίσουν και θα τοποθετηθούν στο θέμα της ανάγκης ανάπτυξης ιδιωτικής πρωτοβουλίας στην στήριξη του Ελληνικού Αθλητισμού σημαντικές προσωπικότητες του αθλητισμού, μεταξύ των οποίων:

τους οποίους ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη θετική τους ανταπόκριση και για την παρουσία τους.

Θα προσφερθεί μπουφέ με σνακ και ροφήματα ενώ μετά την ολοκλήρωση της Συνέντευξης Τύπου ο Όμιλος Αντωνέλη θα προσφέρει στους καλεσμένους μια εντυπωσιακή επίδειξη απαιτητικής οδήγησης στον παρακείμενο στίβο μάχης από Στρατιωτικά Ιστορικά μοντέλα Jeep!

Αίθουσα παρουσιάσεων Ομίλου Αντωνέλη. (AVC Α.Ε. 9ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών Κόμβος Κ12 – 54210 Θεσσαλονίκη, Τ: 2310 489.500)

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα των Υποτροφιών στους συνδέσμους:

www.seeda.gr/υποτροφίες-αθλητών-2016-17/

www.antonelis.gr/index.php/etairiki-koinoniki-efthini/ypotrofies/ypotrofia-seeda-omilos-antoneli

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version