Site icon runnfun.gr

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζει τον 9ο Διεθνή Ποσειδώνιο Ημιμαρθώνιο

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζει τον 9ο Διεθνή Ποσειδώνιο Ημιμαρθώνιο

Ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος φέτος μπαίνει στην 9η χρονιά του καλώντας τους δρομείς την Κυριακή 22 Απριλίου να τρέξουν σε μια όμορφη ανανεωμένη διαδρομή που «αγκαλιάζει» τον Φαληρικό Όρμο. Ένα από τα στοιχεία που κάνουν τη διοργάνωση να πορεύεται στον χρόνο είναι πως έχει στέρεες βάσεις στο δρομικό κίνημα.

Γι’ αυτό και συνεργάζεται με τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, την κορυφαία βιομηχανία στον κλάδο δομικών υλικών. Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ «δίνει τα χέρια» με την οργανωτική επιτροπή για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, υποστηρίζοντας το πρόγραμμα εθελοντισμού ως βασικός χορηγός του.

Eιδικότερα, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζει το πολύτιμο έργο περισσότερων από 300 εθελοντών που καλωσορίζουν και ενθαρρύνουν την προσπάθεια των δρομέων. Ταυτόχρονα, η ομάδα τρεξίματος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ αναμένεται να δώσει δυναμικό παρόν με σημαντική συμμετοχή σε όλους τους αγώνες στις 22 Απριλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της LafargeHolcim, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά των δομικών υλικών. Εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα, προτεραιότητα του Ομίλου είναι να αποτελεί τον προτιμητέο συνεργάτη των πελατών του προβλέποντας και καλύπτοντας κάθε ανάγκη σε τσιμέντο, σκυρόδεμα, αδρανή υλικά και βιομηχανικά ορυκτά. Με εφόδια το ισχυρό όνομα και τη σειρά προϊόντων «ΗΡΑΚΛΗΣ», την υψηλή τεχνογνωσία καθώς και τη διεθνή εμπειρία της LafargeHolcim, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προσφέρει αξιόπιστες λύσεις που καλύπτουν όλες τις εφαρμογές στον τομέα των κατασκευών. Ταυτόχρονα, παρέχει συνεχή τεχνική υποστήριξη που σχετίζεται με τις ιδιαίτερες προδιαγραφές κάθε έργου. Από το 1911 πρωταγωνιστεί στα μεγαλύτερα έργα της χώρας, ενώ παράλληλα εξάγει σε περισσότερες από 20 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version