Site icon runnfun.gr

O Όμιλος Fais στο τέταρτο 3×3 FIBA Endorsed Tournament με UNDER ARMOUR & WILSON!

O Όμιλος Fais στο τέταρτο 3x3 FIBA Endorsed Tournament, με UNDER ARMOUR & WILSON!

Το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Ιουλίου στην πλατεία Συντάγματος έλαβε χώρα για 4η χρονιά το 3x3 FIBA Basketball Tournament που διοργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και που υποστήριξε στο μέγιστο για ακόμη μια φορά ο Όμιλος Fais, μέσω των κορυφαίων athletic brands Under Armour και Wilson! Για 2 ημέρες η καρδιά της Αθήνας χτυπούσε σε…μπασκετικούς ρυθμούς, καθώς τα καλάθια έπεφταν βροχή σε μια γιορτή άμιλλας, συνεργασίας και αθλητισμού.

Το πρωί του Σαββάτου η πλατεία είχε ήδη αλλάξει μορφή. Δύο basketball courts με τις αντίστοιχες κερκίδες είχαν στηθεί και περίμεναν τους επίδοξους αθλητές να αγωνιστούν επιδεικνύοντας τις ικανότητες τους. Από το πρωί έως και τις 20:30, περίπου 420 αθλητές όλων των ηλικιών, ντυμένοι από την κορυφαία στο μπασκετικό apparel και footwear εταιρεία, την Under Armour, είχαν σχηματίσει 106 ομάδες των τριών και αγωνίστηκαν για τη διάκριση σε οκτάλεπτους αγώνες όλο ένταση και ρυθμό, ξεσηκώνοντας τα πλήθη!

Θ. Καραμπέτσιος (Υπεύθυνος ΟΠΑΝΔΑ), Fysiolusis (νικήτρια ομάδα τουρνουά), Γιάννης Σούμπασης (Όμιλος Fais), Μ. Μαντζιώρης (Δ/ντής Αθλητισμού ΟΠΑΝΔΑ).

Η επίσημη 3Χ3 FIBA μπάλα της Wilson, άλλαζε συνεχώς χέρια, προσπαθώντας να φτάσει στο καλάθι, υπό τα καλοκαιρινά vibes της μουσικής που κυριαρχούσε στον χώρο, μετατρέποντας το αθλητικό γεγονός σε μια γιορτή χωρίς όρια! Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις προσδοκίες, αφήνοντας δυστυχώς έξω από τα αγωνιστικά courts περίπου 40 ομάδες, αναδεικνύοντας όμως τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και την αγάπη για το άθλημα!

Πίσω από το center court, μια εντυπωσιακή τεράστια Wilson 3x3 ball ξεπρόβαλε, κάνοντας έντονη την παρουσία της και έξω από τα γήπεδα! Συμμετέχοντες, θεατές αλλά και απλοί περαστικοί δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στο μεγαλειώδες της μέγεθος και ο insta- photo διαγωνισμός είχε ήδη ξεκινήσει! Αστείες πόζες, ακροβατικά, παιχνίδια με την μπάλα, ήταν μερικά από τα εμπνευσμένα photo concepts που εφηύραν οι συμμετέχοντες για να καταφέρουν να κερδίσουν την official 3×3 FIBA ball!

Την επόμενη μέρα, ακόμη και όσοι δεν είχαν λάβει μέρος σε αγώνες είχαν την ευκαιρία να μπουν στα «παρκέ» παίρνοντας μέρος σε super fun challenges! Η Under Armour είχε διοργανώσει τον πιο fun ‘’Free Throw’’ διαγωνισμό, δίνοντας στον καθένα τη δυνατότητα να διεκδικήσει τα μοναδικά UA σακίδια και τα Stephen Curry καπέλα για το πιο athletic summer look! Παράλληλα και η Wilson έκανε διαγωνισμό βολών και τριπόντων όπου μικροί και μεγάλοι εντυπωσίασαν με τις τεχνικές των shoots τους, με τους καλύτερους να αποχωρούν έχοντας κερδίσει μια FIFA Ball.

Τo απόγευμα της Κυριακής, οι νικητές της διοργάνωσης παρέλαβαν πλούσια δώρα από την Under Armour, καθώς η γιορτή άρχισε σιγά σιγά να σβήνει και η πλατεία Συντάγματος να επιστρέφει στη συνηθισμένη της μορφή. Στις καρδιές όμως όλων όσων βίωσαν αυτό το διήμερο, παραμένουν οι πιο δυνατές αναμνήσεις και οι αξίες που πρεσβεύουν τα 2 top sports brands και ο αθλητισμός!

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version