Site icon runnfun.gr

Ο κορυφαίος Έλληνας δρομέας Δημήτρης Θεοδωρακάκος επιλέγει μπάρες Euphoria Meals!

Με την έναρξη της συνεργασίας τα χειροποίητα, ωμά και 100% φυτικά μικρογεύματα της Euphoria Meals αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι στο καθημερινό πρόγραμμα διατροφής του Έλληνα πρωταθλητή! 

Οι μπάρες Euphoria Meals ανακοινώνουν περήφανα την έναρξη συνεργασίας με τον Δημήτρη Θεοδωρακάκο και γίνονται πλέον ο νέος διατροφικός σύμμαχος του πρωταθλητή μεγάλων αποστάσεων, σε προπονήσεις και αγώνες σε δρόμους και βουνά!

Το πλαίσιο συνεργασίας Euphoria Meals – Δημήτρη Θεοδωρακάκου 

Υποστηρίζοντας με τα μικρογεύματά της, την προετοιμασία αλλά και όλους τους αγώνες του Δημήτρη Θεοδωρακάκου, η Euphoria Meals δίνει σάρκα και οστά στην αποστολή της να ενισχύει την αντοχή και την ενέργεια που χρειάζεται ένα άνθρωπος απέναντι στις καθημερινές προκλήσεις, όσο και να καλύπτει στο έπακρο τις διατροφικές ανάγκες που μπορεί να έχει ένας κορυφαίος αθλητής.

Για τη συνεργασία του με τη Euphoria Meals, ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος δήλωσε:

«Οι μπάρες Euphoria Meals αποτελούν πλέον αναπόσπαστο και αναγκαίο σύμμαχο στις προσπάθειές μου ! Είναι ένα μικρογεύμα που το χρησιμοποιώ καθημερινά εδώ και κάμποσο καιρό έτσι και αλλιώς. Η συνεργασία αυτή είναι απλά μια επισφράγιση της προτίμησής μου σε προϊόντα 100%` αγνά και φυτικά, τα οποία μπορούν να προσδώσουν τα ποιοτικά εκείνα χαρακτηριστικά στην διατροφή που επιλέγει κάποιος, είτε πρόκειται για αθλητή είτε έναν άνθρωπο της διπλανής πόρτας, με μια απαιτητική καθημερινότητα!».

Σχετικά με τη Euphoria Meals 

Η Euphoria Meals αποτελεί μια νέα Ελληνική εταιρεία που έρχεται στην Ελληνική αγορά να προσφέρει την μπάρα που όλοι αγαπάμε, στην καλύτερη εκδοχή της! Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημά είναι η ωμή και ακατέργαστη σύστασή της, στοιχεία που την κάνουν να διατηρεί στο μέγιστο τη γεύση και τα θρεπτικά συστατικά της.

Όλες οι μπάρες είναι φρέσκες, χειροποίητες, πλούσιες σε φυτικές ίνες, χωρίς ζάχαρη και συντηρητικά και αυτό τις καθιστά ένα πλήρες ενεργειακό μικρογεύμα, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και ώρες της ημέρας.

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι:

https://www.euphoriameals.com/

https://www.facebook.com/euphoria.meals

https://www.instagram.com/euphoria_meals/?hl=el

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version