Site icon runnfun.gr

O Kαραλής κατήγγειλε προπονητή για ρατσιστική συμπεριφορά – Στεφανίδη: Δεν είναι η πρώτη φορά

O Kαραλής κατήγγειλε προπονητή για ρατσιστική συμπεριφορά - Στεφανίδη: Δεν είναι η πρώτη φορά

Ο Εμμανουήλ Καραλής μέσω του δικηγόρου του, έχει προχωρήσει σε καταγγελία στον ΣΕΓΑΣ, για ρατσιστική συμπεριφορά απέναντι του, από την πλευρά του Δημήτρη Κυτέα.

Ο τελευταίος είναι σταθερά από τα κορυφαία ονόματα προπονητών στο επί κοντώ στην χώρα μας και είναι γνωστό πως είναι και προπονητής του Κώστα Φιλιππίδη.

Η καταγγελία κάνει λόγο πως την περασμένη Τετάρτη 22 Μαϊου, ο Δημήτρης Κυτέας επιτέθηκε φραστικά με χαρακτηρισμούς, τόσο στον ίδιο, όσο και στους γονείς του, ενώ το επεισόδιο σημειώθηκε στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αναφέρεται τέτοιο περιστατικό, μιας και προ διετίας η μητέρα του αθλητή είχε καταθέσει ξανά υπόμνημα για ανάλογη συμπεριφορά του ίδιου προπονητή απέναντι στον γιο της.

Επιπλέον σύμφωνα με τον Εμμανουήλ Καραλή, ο Δημήτρης Κυτέας μιλά σε τρίτους, με υποτιμητικά λόγια για το πρόσωπό του.

Στεφανίδη: Και δεν είναι η πρώτη φορά

Θέση υπέρ του Εμμανουήλ Καραλή πήρε η Κατερίνα Στεφανίδη, με μία απλή ανάρτηση στο Twitter, στην οποία δεν χρειάστηκε να πει πολλά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ κατηγορεί τον προπονητή, Δημήτρη Κυττέα για ρατσιστική συμπεριφορά και η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του.

«Και δεν είναι η πρώτη φορά», σχολίασε η Κατερίνα Στεφανίδη μέσω Twitter, συνοδεύοντας και την είδηση.

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες η παγκόσμια πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης ορίστηκε από την IAAF ως η εκπρόσωπος των Ελλήνων αθλητών στην ομάδα εργασίας που έχει σχηματίσει η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version