Site icon runnfun.gr

O… ιπτάμενος Συριανός δρομέας Αλέξανδρος Μπόλιας στο runnfun.gr

O... ιπτάμενος Συριανός δρομέας Αλέξανδρος Μπόλιας στο runnfun.gr

Ο Αλέξανδρος Μπόλιας θα μπορούσε να είναι το “πρόσωπο” του runnfun.gr. Και αυτό γιατί όλη η ουσία του μαζικού αθλητισμού βρίσκεται σε μια ατάκα που έχει γράψει ο ίδιος στην προσωπική του σελίδα στο facebook. “Θα προσπαθήσω και στον επόμενο αγώνα να σπάσω το ρεκόρ του μαραθωνοδρόμου με τα περισσότερα χαμόγελα!”.

Είναι ο καλύτερος Συριανός δρομέας, έχει γεννηθεί την 1η Οκτωβρίου του 1982 και με το τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων ασχολείται από το 2010. Όπως εξήγησε και ο ίδιος ένα ατύχημα που είχε τον οδήγησε στο τρέξιμο.

Έχοντας τρέξει δεκάδες Μαραθωνίους και ημιμαραθωνίους σε Ελλάδα και εξωτερικό, ο χαμογελαστός δρομέας Αλέξανδρος Μπόλιας, δίνει τη δική του μάχη και όπου βρεθεί και όπου σταθεί ζητά τη δημιουργία ενός γηπέδου στη Σύρο, που να μπορεί να φιλοξενήσει τους δρομείς για τις προπονήσεις τους.

Πρωτιά στα 10 χιλιόμετρα

Ο Αλέξανδρος Μπόλιας με 36:01 έτρεξε άψογα και… αέρινα και έκοψε πρώτος το νήμα στον αγώνα 10χλμ. που έγινε την Κυριακή που μας πέρασε στο πλαίσιο του Trimore Syros Triathlon με εκκίνηση και τερματισμό στην Πλατεία Μιαούλη και εξελίχθηκε στους δρόμους της Ερμούπολης.

Ο ίδιος συμμετέχει στη μεγάλη διοργάνωση του τριάθλου της Σύρου από την πρώτη χρονιά το 2016 μέχρι και προχθές στην 3η διοργάνωση και μάλιστα τόσο ως αθλητής, όσο και ως χορηγός φιλοξενίας.

Δείτε τι είπε στην κάμερα του runnfun.gr

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version