Site icon runnfun.gr

Ο δρομέας Γιώργος Ζαχαριάδης τρέχει 171 χλμ. για τον μικρό Βαγγέλη

Δρόμος Ελευθερίας και Μνήμης με τον Γιώργο Ζαχαριάδη (ΤΕΜΟΝΑΕΚ)

Σε μια σημαντική πρωτοβουλία προχώρησε ο δρομέας της ΑΕΚ, Γιώργος Ζαχαριάδης ο οποίος θα τρέξει 171 χιλιόμετρα ενισχύοντας τον μικρό Βαγγέλη που δίνει την πιο μεγάλη «μάχη» της ζωής του.

Ο υπερμαραθωνοδρόμος γνωστός ως ΤΕΜΟΝΑΕΚ ανέφερε: «Τρέχω με την Παναγιά για τον Βαγγελάκη. Ο Βαγγέλης είναι 5 ετών. Λατρεύει τους Σουπερ ήρωες, να παίζει ποδόσφαιρο, μπάσκετ και να πηγαίνει βόλτες στο πάρκο. Είναι όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας του, μόνο που αντί να πηγαίνει στο σχολείο, πηγαίνει σχεδόν καθημερινά στο νοσοκομείο.

Ως δρομέας θα διανύσω 171 χλμ, τρέχοντας από την Παναγία Σουμελά Καστανιάς Βερμίου, μέχρι την Παναγία Γουμερά Σερρών, την 5 και 6/7/2017, της Αγίας Κυριακής και σε 24 ώρες περίπου να προσευχηθώ για τον Βαγγελάκη, τον οποίο οι επιστήμονες γιατροί με την Χάρη της Παναγίας μας να βοηθήσουν να επιστρέψει υγιής στα αγαπημένα του πρόσωπα και να παίξει με τους φίλους του.

Άν θέλετε να με βοηθήσετε, παρακαλώ κάντε μια δωρεά. Οι γονεις Stelios Eleftheriadis & Δήμητρα Βογιατζή είναι στη διάθεση σας για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, το πλήρες ιατρικό ιστορικό και όλα τα επίσημα έγγραφα για τη νοσηλεία στις ΗΠΑ. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία.

Διαβάστε ακόμα: Ο δρομέας που με την ψυχή του έχει τρέξει μέχρι το… φεγγάρι!

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version