Site icon runnfun.gr

Ο Αυγούστος ανοίγει με τον Κολυμβητικό Διάπλου Λίμνης Πλαστήρα

Ο Αυγούστος ανοίγει με τον Κολυμβητικό Διάπλου Λίμνης Πλαστήρα

Για 20η συνεχή χρονιά ο Ναυταθλητικός Σύλλογος Λαμπερού Λίμνης Πλαστήρα σε συνεργασία με το Δήμο Πλαστήρα  και την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας διοργανώνει τον Κολυμβητικό Διάπλου Λίμνης Πλαστήρα το διήμερο 3 – 4 Αυγούστου 2019.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος αθλήτριες και αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα βουτήξουν στα μεταξένια νερά της νεράιδας των Αγράφων και από την Πεζούλα κολυμπώντας θα φτάσουν στην πλαζ Λαμπερού.

Το Σάββατο 3 Αυγούστου 2019 θα γίνει παράκτια κολυμβητική διαδρομή των 500m για παιδιά κάτω των 14 ετών. Οι συμμετέχοντες θα συγκεντρωθούν στην πλαζ Λαμπερού στις 15:00 και η εκκίνηση θα δοθεί στις 16:00. Με την ολοκλήρωση της διαδρομής θα γίνει η απονομή των μεταλλίων και στη συνέχεια θα παρατεθεί γεύμα στους συμμετέχοντες. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φέρουν ενυπόγραφη άδεια από τον κηδεμόνα τους.

Την Κυριακή 4 Αυγούστου 2019 θα γίνει ο παράπλους των 1000και ο διάπλους των 4000m. Η συγκέντρωση των συμμετεχόντων θα γίνει στην πλαζ Λαμπερού  αυστηρά στις 09:00, απ΄όπου θα γίνει η μεταφορά τους οδικώς και ακτοπλοϊκώς στο σημείο εκκίνησης. Η εκκίνηση του παράπλου θα δοθεί στις 10:30 και του διάπλου στις 11:00. Ο διάπλους των 4000θα ολοκληρωθεί 45 λεπτά μετά την άφιξη του πρώτου αθλητή.

Μετά την ολοκλήρωση των διαδρομών θα γίνει η απονομή των μεταλλίων και στη συνέχεια θα παρατεθεί γεύμα στους συμμετέχοντες.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version