Site icon runnfun.gr

New Balance Lerato: Αλλάζει τα δεδομένα στο τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων

Περισσότερα χιλιόμετρα… γρηγορότερη αποκατάσταση… ασφαλής εφαρμογή με ανώτερη επιστροφή ενέργειας… επιστροφή ενέργειας!

Από καινοτομία που εξελίχθηκε σε απαίτηση, η προσθήκη πλάκας ανθρακονημάτων κυριαρχεί πλέον στη σχεδίαση των κορυφαίων αθλητικών παπουτσιών του κόσμου και γράφει το νέο κεφάλαιο στη βίβλο του τρεξίματος σε σελίδες γεμάτες (επιστροφή) ενέργεια(ς).

Από το ασυγκράτητο για ταχύτητα FuelCell 5280 και τα πετυχημένα FuelCell TC και FuelCell RC Elite, η οικογένεια των carbon plated παπουτσιών καλωσορίζει το νεότερο μέλος της το ολοκαίνουργιο Lerato.

Από την στιγμή που θα βγει από το κουτί, το Lerato αποπνέει πολυτέλεια. Το μινιμαλιστικό του προφίλ και η αθλητική του σχεδίαση συνθέτουν ένα σύνολο που κερδίζει το μάτι για την αρτιότητά του.

To upper είναι κεντημένο με προσεγμένους συνδυασμούς πλέξης και στρατηγικά τοποθετημένες συνθετικές επικαλύψεις TPU, εκεί που το πόδι χρειάζεται περισσότερη στήριξη.

Συνδυάζοντας πλουσιοπάροχα την κορυφαία τεχνολογία επιστροφής ενέργειας, τον καινοτόμο αφρό FuelCell στην πλέον αναβαθμισμένη σύνθεσή του, με μια πλάκα ανθρακονημάτων  το νέο Lerato αποκτά κάτι παραπάνω από την αίγλη ενός κορυφαίου αθλητικού παπουτσιού. Έρχεται να κυριαρχήσει στο χώρο των καθημερινών προπονητικών παπουτσιών.

Με τον αφρό FuelCell να εξασφαλίζει την επιστροφή ενέργειας στο σώμα δίχως να υστερεί πουθενά στην απορρόφηση κραδασμών, η ισορροπημένη σύνθεση από φυσητό αλλά και συμπαγές καουτσούκ στη σόλα, παρέχει την απαραίτητη ανθεκτικότητα στο Lerato ώστε να φιγουράρει τις «αγωνιστικές» τεχνολογίες, στο προπονητικό της κάθε ημέρας.

Έτσι τα Long runs γίνονται πιο ευχάριστα και πλέον η ώθηση που αναζητούσες για να αυξήσεις το tempo βρίσκεται συνέχεια στα πόδια σου.

Στην πτέρνα του Lerato ένα άγγιγμα αρκεί για να αντιληφθεί κανείς την συμπαγής εξωτερική προσθήκη TPU και τα προνόμιά της. Το πόδι ασφαλίζεται στο πίσω μέρος του παπουτσιού και κατευθύνεται ομαλά από βήμα σε βήμα με απόλυτη ασφάλεια από ανεπιθύμητες πλευρικές κινήσεις, όταν το σώμα αρχίζει να «βαραίνει» από τα πολλά χιλιόμετρα.

Με βάρος στα 330γρ και Drop στα 8mm το νέο Lerato συστήνεται ως η αμετάκλητη καθημερινή σου επιλογή στην άνεση και την ασφάλεια.

Σχεδιασμένο για να προσφέρει περισσότερα από μια απλή προπόνηση, το Lerato προσφέρεται για έντονη χρήση και έχει όρεξη για πολλά χιλιόμετρα ενώ ο συνδυασμός των τεχνολογιών αντικραδασμικής του προστασίας, το καθιστά ιδανικό και για τρέξιμο αποκατάστασης.

Προτείνεται για: Long Runs, Recovery Runs, Καθημερινή χρήση, Ημι-μαραθώνιο, Μαραθώνιο.

Το Lerato θα είναι διαθέσιμο περιορισμένη ποσότητα σε επιλεγμένα αθλητικα καταστήματα, τα καταστήματα New Balance και το επίσημο e-shop

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version