Site icon runnfun.gr

Μοντέρνο Πένταθλο: Πέντε ελληνικά μετάλλια στη Βουλγαρία

Μοντέρνο Πένταθλο: Πέντε ελληνικά μετάλλια στη Βουλγαρία

Με πέντε μετάλλια «στις αποσκευές της» επέστρεψε η Ελληνική αποστολή από το Open National Championship Μοντέρνου Πεντάθλου, που ολοκληρώθηκε στην Σόφια. Oι Ελληνες πρωταθλητές πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο. Ο διεθνής αγώνας, άλλωστε, στην Σόφια, ήταν ο πρώτος της χρονιάς και αποτελούσε για όλους κριτήριο, με τον τελικό συντελεστή να είναι θετικότατος.

Ο Αλέξανδρος Πανταζίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των Ανδρών και ήταν μόλις τρεις βαθμούς μακριά από το χρυσό μετάλλιο. Ο Γεράσιμος Δημητρόπουλος κατέλαβε την 5η θέση, ο Θεοχάρης Μάινα την 7η και ο Δημήτρης Δραζίνος την 10η.

Στις Γυναίκες και στις Νέες Γυναίκες, η Κωνσταντίνα Τσολάκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και στις δύο κατηγορίες, ενώ η Αθηνά Σάρρα κατέλαβε την 4η θέση.

Στους Νέου Ανδρες, ο Δημητρόπουλος ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο μόλις τρεις βαθμούς πίσω από τον πρώτο. Το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία κατέκτησε ο Μάινα.

Η αρχή στη Βουλγαρία ήταν άκρως εντυπωσιακή και ενθαρρυντική για τη δύσκολη συνέχεια, όπου οι αθλητές μας θα προσπαθήσουν να κυνηγήσουν την Ολυμπιακή πρόκριση.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version