Site icon runnfun.gr

Μεγάλη γιορτή του αθλητισμού 19-21 Μαρτίου 2020

Μεγάλη γιορτή του αθλητισμού 19-21 Μαρτίου 2020

Οι Athens Half Marathon Expo 2020 & Sports Show θα πραγματοποιηθούν 19-21 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo Maroussi. Οι δύο αθλητικές εκθέσεις αποτελούν ιδανική ευκαιρία για τους επισκέπτες οποιασδήποτε αθλητικής δραστηριότητας και ιδιότητας, ώστε να ενημερωθούν για όλα τα νέα αθλητικά προϊόντα, καθώς και για τις συμμετέχουσες εταιρείες να συνάψουν συμφωνίες, να κάνουν εμπορικές επαφές και γνωριμίες αλλά και να προωθήσουν τα σχέδια και τις ιδέες τους.

Η αθλητική επιχειρηματικότητα βρίσκει με τον τρόπο αυτό ένα βήμα αλληλεπίδρασης και έκφρασης, ένα πολύτιμο εργαλείο, που θα μπορούσε δυνητικά να συμπεριλάβει και να συνδεθεί με κλάδους της οικονομίας όπως ο τουρισμός, η βιομηχανία και η αθλητική Ιατρική.

Οι Athens Half Marathon Expo 2020 & Sports Show αναφέρονται στους παρακάτω βασικούς τομείς: Αθλητικά Είδη, Fitness, Υγεία, Αποκατάσταση, Εξοπλισμός Αθλητικών Εγκαταστάσεων, Αθλητική Διατροφή, Αθλητικοί Σύλλογοι, Αγώνες Δρόμου, Αθλητική Ενημέρωση.

Παράλληλα με την Athens Half Marathon Εxpo και τη Sports Show, στον ίδιο χώρο λειτουργεί και το Κέντρο Εγγραφών του Ημιμαραθωνίου Αθήνας. Την έκθεση θα επισκεφθούν χιλιάδες φίλοι του αθλητισμού πέραν των 20.000 εγγεγραμμένων δρομέων, οι οποίοι θα πρέπει να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το υλικό του αγώνα για τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο καθώς και για τους Αγώνες Δρόμου 5χλμ., 3χλμ και τον Αγώνα 1000μ. για Παιδιά και ΑΜΕΑ.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους!

 

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version