Site icon runnfun.gr

Mε το Garmin vivofit JR 2 στο Frozen 2

Με αφορμή την κυκλοφορία στην Ελλάδα του νέου παιδικού ρολογιού της Garmin, vivofit JR 2, μικροί αλλά και μεγάλοι φίλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την νέα ταινία Frozen 2 σε μία ειδική προβολή στην αίθουσα V Kids στα Village Cinemas στο Παλαιό Φάληρο και να φωτογραφηθούν με τις Πριγκίπισσες Elsa και η Anna.

Το vivofit jr. 2 είναι activity tracker για παιδιά και συνοδεύεται από εφαρμογή για το smartphone του γονιού στο ίδιο θέμα. Καταγράφει τα βήματα και τον ύπνο των παιδιών, αλλά και τα λεπτά ημερήσιας δραστηριότητας που θα πρέπει να συμπληρώνουν τα παιδιά για να παραμένουν δραστήρια και υγιή. Συμπληρώνοντας τα 60 λεπτά δραστηριότητας, τα παιδιά ξεκλειδώνουν παιχνίδια και εικονίδια στην εφαρμογή στο smartphone του γονέα. Η εφαρμογή για τα vivofit jr. 2 Frozen περιλαμβάνει περιπέτειες με την Έλσα, την Άννα και τον Όλαφ!

Εκτός όμως από activity tracker είναι και ένα ρολόι για παιδιά, που εμφανίζει ώρα και ημερομηνία, έχει χρονόμετρο, ξυπνητήρι αλλά και υπενθυμίσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας όπως για παράδειγμα για το βούρτισμα των δοντιών. Το vivofit jr 2 δεν χρειάζεται φόρτιση και είναι ανθεκτικό στο νερό για να μπορούν τα παιδιά να το φοράνε όλη μέρα.

Η Elsa και η Anna, είναι δύο από τις εκδόσεις του vivofit jr 2 ενώ υπάρχουν και εκδόσεις STAR WARS, Spider-Man αλλά και Πριγκίπισσες της Disney!

Το vivofit jr. 2 διατίθεται από τις μεγαλύτερες αλυσίδες ηλεκτρονικών και επιλεγμένα καταστήματα, ενώ για την περίοδο των γιορτών η προτεινόμενη τιμή λιανικής του θα είναι 59,99€.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version