Site icon runnfun.gr

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής το 10ο Poikilo Rocky Mountain

Όλα είναι έτοιμα για τον αγαπημένο αγώνα ορεινού τρεξίματος, το Poikilo Rocky Mountain,  που φέτος κλείνει δέκα χρόνια ζωής. Την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, εκατοντάδες δρομείς θα τρέξουν στα μονοπάτια του Ποικίλου Όρους στις τρεις διαδρομές (22,5km, 8km, 4km) που έχουν σχεδιαστεί από τον ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ και συνδυάζουν την αγωνιστική ποιότητα, την ασφάλεια και την προβολή της περιοχής.  Φετινή έκπληξη ο παιδικός αγώνας Rockάκι 1Km, που θα συναρπάσει τους μικρούς δρομείς. Για τρίτη συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Αττικής αποτελεί συνδιοργανωτή του Poikilo Rocky Mountain  στηρίζοντας δυναμικά το έργο του ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ .

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Δέκα χρόνια Poikilo Rocky Mountain, μια από τις μεγαλύτερες δρομικές αθλητικές διοργανώσεις που λαμβάνουν χώρα στην Περιφέρεια Αττικής, που πλέον έχει καθιερωθεί ως θεσμός στους φίλους του αθλητισμού και της ευεξίας.

Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει περήφανα αυτόν τον θεσμό ως διοργανωτής, καθώς υπερβαίνει τα στενά όρια του αθλητισμού, δίνοντας πολλαπλά μηνύματα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής, με αγάπη στη φύση και σεβασμό στην υγεία του σώματος και του πνεύματος.

Δράσεις όπως το Poikilo Rocky Mountain δίνουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες να νιώσουν τη χαρά της άσκησης και παράλληλα να ευαισθητοποιηθούν οι ίδιοι και να ευαισθητοποιήσουν με τη σειρά τους και άλλους για θέματα που αφορούν στην προστασία των δασών της Αττικής μας, αυτών των πνευμόνων πρασίνου που έχουν δοκιμαστεί σκληρά τα τελευταία χρόνια από καταστροφικές πυρκαγιές και πλημμύρες, συνέπειες της κλιματικής κρίσης που ταλανίζει τον πλανήτη.

Για τη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, η προώθηση του αθλητισμού και της άσκησης, αλλά και η προστασία του περιβάλλοντος αποτελούν βασικούς στρατηγικούς στόχους, που υπηρετούμε με συνέπεια και προσήλωση, αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πόρο προς αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να αναβαθμίσουμε την ποιότητα ζωής όλων μας.

Θέλω από καρδιάς να ευχηθώ στους δρομείς να απολαύσουν αυτή την ξεχωριστή εμπειρία μέσα από τα υπέροχα μονοπάτια του Ποικίλου Όρους με την άπλετη θέα σε όλη την Αττική μας. Καλές διαδρομές, με υγεία και δύναμη»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, Ανδρέας Λεωτσάκος δήλωσε: «Θεσμός πια για τη Δυτική Αθήνα το μεγάλο αθλητικό γεγονός του ορεινού αγώνα “Poikilo Rocky Mountain” από την Περιφέρεια Αττικής. Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης έμπρακτα στηρίζει τον αθλητισμό με δράσεις μέσα στο φυσικό «πνεύμονα» του Ποικίλου Όρους για την αναβάθμισή του και την ποιοτικότερη καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και τους συνδιοργανωτές, και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο του «Ποδηλατικού Δρομικού Συλλόγου Οδυσσέας» Δημήτρη Ζωναρά για την εξαιρετική μας συνεργασία.»

O Πρόεδρος του ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ Δημήτρης Ζωναράς, δήλωσε: «Για τρίτη συνεχή χρονιά, η διοργάνωση που με μεράκι και όνειρα σχεδιάσαμε πριν δέκα χρόνια, έχει πολύτιμό συμπαραστάτη την Περιφέρεια Αττικής. Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών Ανδρέα Λεωτσάκο για την εμπιστοσύνη στο έργο του Συλλόγου μας. Η υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής δίνει ξεχωριστεί δυναμική στο Poikilo Rocky Mountain και συμβάλλει στην αναβάθμιση και ανάπτυξη του αθλητισμού»

Πληροφορίες για την Διοργάνωση: www.pdsodysseas.gr

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version