Site icon runnfun.gr

Με την “Ιφιγένεια” και υψηλούς στόχους πάνε Ρίο Μάντης και Καγιαλής

DCIM100GOPRO

Με το νέο τους σκάφος το οποίο παρουσίασαν το πρωί της Δευτέρας στον Μώλο του Ομίλου κατοίκων Βουλιαγμένης θα “ταξιδέψουν” στο Ρίο οι παγκόσμιοι πρωταθλητές ιστιοπλοΐας στην κλάση 470 ανδρών Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής.

Η “Ιφιγένεια” την οποία και “βάπτισε” ο μεγάλος χορηγός των δύο πρωταθλητών, ο πρόεδρος του ιδρύματος Laskaris o Νίκος Λάσκαρης, ο οποίος αποκάλυψε στην εκδήλωση το όνομα του νέου σκάφους, το οποίο δεν γνώριζε κανείς από πριν.

“Ευχαριστούμε πολύ για όλα τους ανθρώπους που μας στηρίζουν και τους χορηγούς μας”, τόνισε ο Παναγιώτης Μάντης. “Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να κυνηγήσουμε τόσο υψηλούς στόχους και διακρίσεις”, συμπλήρωσε Παύλος Καγιαλής.

Και είναι αλήθεια, διότι το καινούριο σκάφος που είναι κατασκευασμένο στην Ιαπωνία και σε άλλες χώρες του κόσμου, όχι μόνο δίνει την αίσθηση υπεροχής τους δύο παγκόσμιους πρωταθλητές, αλλά τους γλιτώνει και από το… καλαφάτισμα, το οποίο για όσους δεν γνωρίζουν είναι το γέμισμα των σχισμών (ρωγμών) των παλαιών πλοίων, το οποίο πραγματοποιούνταν με ξέφτισμα από κάβους.

Εντάξει, είμαστε λιγάκι υπερβολικοί, ωστόσο, στην Ελλάδα του 2016, δεν είναι λίγοι οι αθλητές, που μοχθούν για να εξασφαλίσουν τα ελάχιστα για την προπόνησή τους και αν η λαγουδέρα δεν στρίψει το πηδάλιο προς τη σωστή πορεία, ο δρόμος για την Ιθάκη θα είναι πολύ μακρύς.

Παρόντες στην όμορφη εκδήλωση και για να δώσουν αέρα στα πανιά των Μάντη-Καγιαλή ήταν οι υποστηρικτές τους, από την Biotherm και τη Yamaha, μέχρι τη Salty Bag και τα Holmes Place. Άπαντες έχουν βάλει το λιθαράκι τους για την πορεία των πρωταθλητών και τους ευχήθηκαν καλό ταξίδι για το Ρίο για τη συμμετοχή τους στην Ολυμπιάδα και φυσικά ότι καλύτερο για τα Ελληνικά χρώματα.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η εταιρία Communication Lab, η πρόεδρος της οποίας Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη  η οποία αν και τραυματίας παρουσίασε το event.

Εμείς από την πλευρά μας, ευχόμαστε καλή επιτυχία στους δύο αθλητές μας και με το μετάλλιο. Άλλωστε αμφότεροι πιστεύουν στις δυνατότητές τους, έχουν μελετήσει, όπως μας τόνισαν τον… θαλάσσιο στίβο που θα αγωνιστούν και ξεκινούν άμεσα την προετοιμασία τους. Όρτσα.

Δείτε το βίντεο του runnfun.gr με την βάπτιση της Ιφιγένειας:

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version