Site icon runnfun.gr

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή διεξήχθη η 2η παιδική αναπτυξιακή ημερίδα Kids Aquathlon Rafina 2018

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή διεξήχθη η 2η παιδική αναπτυξιακή ημερίδα Kids Aquathlon Rafina 2018

Το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Ραφήνας φιλοξένησε ένα ιδιαίτερο event, χαρίζοντας χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. Ο Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας – Πικερμίου και η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου συνδιοργάνωσαν την 2η παιδική-αναπτυξιακή ημερίδα Κολύμβησης-Τρεξίματος Ραφήνας “Kids Aquathlon Rafina 2018”.

Η εκδήλωση είχε δωρεάν ανοιχτή συμμετοχή και σκοπός της ήταν η γνωριμία των παιδιών με την κολύμβηση και το τρέξιμο, η ανάπτυξη του αθλήματος, η χαρά της συμμετοχής και η ευγενής άμιλλα. Περισσότερα από 150 παιδιά πήραν μέρος σε αυτή τη γιορτή του Aquathlon, από το μεσημέρι του Σαββάτου. Παιδιά και γονείς πλημμύρισαν το κολυμβητήριο, οι εγκαταστάσεις του οποίου επέτρεπαν άνεση στους μικρούς αθλητές να κάνουν την προθέρμανσή τους στο γύρω χώρο, με ασφάλεια. Η συμμετοχή ήταν iδιαίτερα μεγάλη, αφού η διοργάνωση ήταν ανοιχτή προς όλα τα παιδιά ηλικίας 8 έως 15 ετών.

Τα αγωνίσματα διεξήχθησαν μέσα στον χώρο του Δημοτικού Κολυμβητήριου Ραφήνας. Η κολύμβηση έγινε στην 25άρα πισίνα και το τρέξιμο περιμετρικά του πάρκου σε διαδρομή 1χλμ. Πριν από κάθε εκκίνηση σειράς δίνονταν τεχνικές οδηγίες στα παιδιά από τους κριτές και τεχνικούς της Ε.Ο.ΤΡΙ. κάνοντας τον αγώνα ξεκάθαρο για όλους τους μικρούς μας φίλους.

Η ημέρα έκλεισε με απονομές για κάθε κατηγορία και με πολλά χαμόγελα από τους συμμετέχοντες και τους γονείς τους. Τρομερά θετικό συναίσθημα για όλους, καθώς στην εποχή που ζούμε η συμμετοχή στον αθλητισμό, αν και απαραίτητη, δεν είναι δεδομένη. Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου «χτυπά» την καθιστική καθημερινότητα και προάγει έμπρακτα τις αξίες του αθλητισμού, ευελπιστώντας ο αγώνας του Σαββάτου να μείνει στις καρδιές των μικρών μας αθλητών.

Aναλυτικά, όλα τα αποτελέσματα, εδώ:

http://www.energyraces.gr/2018/04/29/kids-aquathlon-rafina-2018-results/

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version