Site icon runnfun.gr

Με απόλυτη επιτυχία το Summer Workout 2018 στο Πόρτο Ράφτη (vid)

Με απόλυτη επιτυχία το Summer Workout 2018 στο Πόρτο Ράφτη

Το summer workout είναι ένα πάρτι γυμναστικής που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρονιά και στόχος του είναι να ξεσηκώσει όσο πιο πολύ κόσμο γίνεται, ώστε να γνωρίσει και να αγαπήσει τις outdoor δραστηριότητες και φυσικά το SUP.

Στην παράλια του ιστιοπλοϊκού ομίλου Πόρτο Ράφτη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την Κυριακή 3/6, γίναμε μια μεγάλη παρέα. Με δυνατή μουσική, πολύ κέφι και αθλητική διάθεση, οι 100 περίπου συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να γυμναστούν με την σωστή καθοδήγηση έμπειρων γυμναστών, να διασκεδάσουν με Zumba, αγώνα κολύμβησης και φυσικά να γνωρίσουν το SUP.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι που μοιράστηκαν σε μικρά group και είχαν την δυνατότητα να εξοικειωθούν με το σπορ μαθαίνοντας την τεχνική του, διαπίστωσαν ότι είναι ένα άθλημα που απευθύνεται σε όλους, ανεξάρτητα από την ηλικία και τον σωματότυπο και τέλος συμμετείχαν σε μία πολύ διασκεδαστική SUP δραστηριότητα φυσικά για όλους.

Αυτή η μεγάλη αθλητική γιορτή απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες άνδρες και γυναίκες και παιδιά, μας έφερε κοντά στην θάλασσα και μας βοήθησε να βρούμε νέα χόμπι που μπορούμε να εντάξουμε στις καλοκαιρινές μας δραστηριότητες.

Την προσπάθεια στήριξαν πλήθος χορηγών, προσφέροντας στον κόσμο υγιεινές λιχουδιές, δροσερά αναψυκτικά και φυσικά ο εξοπλισμός SUP από τον μεγάλο χορηγό μας την εταιρία BIC®.

Κάθε χρόνο η παρέα μας γίνεται όλο και μεγαλύτερη και όλο και περισσότερος κόσμος συμμετέχει στο event της support

Δείτε στιγμιότυπα στο video που ακολουθεί

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version