Site icon runnfun.gr

Μάντης και Καγιαλής εξασφάλισαν το 5ο μετάλλιο της Ελλάδας στο Ρίο!

epa04409284 Greek sailors Pavlos Kagialis (R) and Panagioti Mantis (L) celebrate with their coach after winning the bronze medal in the men's 470 class race at the Santander 2014 ISAF Sailing World Championships in Santander, northern Spain, 20 September 2014. EPA/ESTEBAN COBO

Το ξέραμε, το περιμέναμε και τελικά ήρθε. Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής μετά το τέλος και της 10ης ιστιοδρομίας έχουν ήδη “καπαρώσει” το 5ο μετάλλιο της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και αυτό που περιμένουμε την Τετάρτη (20:05) είναι το χρώμα του.

Οι ιστιοπλόοι μας πήραν τη δεύτερη θέση της 10ης ιστιοδρομίας, στην Ολυμπιακή Ρεγκάτα, ανέβηκαν στη 2η θέση της γενικής κατάταξης και οι 29 βαθμοί ποινής που τους χωρίζουν από το τέταρτο πλήρωμα (38β.π. έχουν οι Έλληνες, 67β.π. οι 4οι Αμερικανοί) τους δίνουν το δικαίωμα να πανηγυρίζουν από σήμερα!

Τα… πανιά μας θα πανηγυρίσουν το 8ο μετάλλιο στην ιστορία της ελληνικής ιστιοπλοΐας σε Ολυμπιακούς Αγώνες και το δεύτερο στα 470 μετά το χρυσό που είχαν κατακτήσει οι Σοφία Μπεκατώρου και Αιμιλία Τσουλφά στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.

Μάντης και Καγιαλής δεν είχαν ξεκινήσει καλά, ωστόσο, όταν βρήκαν το ρυθμό τους έδειξαν τις πραγματικές τους δυνατότητές.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version