Site icon runnfun.gr

Λάμψη αστέρων στις βραβεύσεις της ΚΟΕ

Λάμψη αστέρων στις βραβεύσεις της ΚΟΕ

Με την παρουσία των πρωταγωνιστών και πρωταγωνιστριών του παγκόσμιου και ευρωπαϊκού επιπέδου, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας τίμησε τους κορυφαίους της χρονιάς που πέρασε, σε μία λαμπρή εκδήλωση στο Θέατρο Πολιτών του Δήμου Περιστερίου.

Στην φαντασμαγορική εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου και μεταξύ άλλων το παρόν έδωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, ο υπεύθυνος χορηγιών της Stoiximan.gr, Κώστας Γαλανόπουλος, ο εκπρόσωπος του Δήμου Περιστερίου, Κώστας Πεθεριώτης και πολλοί άλλοι.

Η ΚΟΕ, στο πλαίσιο της εκδήλωσης, τίμησε ως μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης της και όσους με τον ένα ή άλλο τρόπο πρόσφεραν και συνέβαλαν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους στα Αθλήματα της.

Ειδικότερα τίμησε, τον Σπύρο Γιαννιώτη, τους Χορηγούς της (STOIXIMAN, ARENA, METROPOLITAN, NOXZEMA, ERT, POOLSPORT), το Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”, τον συνάδελφο Γιώργο Χούπη, τον τέως Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας επί 9ετία Ζήνωνα Αθανασιάδη, τον πρώην διεθνή πολίστα και παγκόσμιο πρωταθλητή της Άρσης Βαρών σε πάγκο Κώστα Δήμου και την πρωταθλήτρια ομάδα Ευρώπης στο Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών, για το 2018, τον Ολυμπιακό.

Συνολικά βραβεύτηκαν 158 αθλητές / τριες και 46 προπονητές / τριες , για τις επιτυχίες που έφεραν στα Αθλήματα της Ομοσπονδίας, συνολικά 72 Μετάλλια το 2018.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version