Site icon runnfun.gr

Κολυμπάμε με το WeSwim για Παραλίες καθαρές από αποτσίγαρα!

Κολυμπάμε με το WeSwim για Παραλίες καθαρές από αποτσίγαρα!

Η αλμυρή Open Water Οικογένεια του Weswim με την Υποστήριξη της ΕΡΤ (ERT Social Responsibility) και την αρωγή του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης – ΕΟΑΝ κολυμπάει την Κυριακή 31 Μαΐου σε όλη την Ελλάδα για έναν πολύ δυνατό και “καθαρό” σκοπό.

Η συνθήκη του κορονοϊού, πέρα από τις αναπροσαρμογές που έφερε στην ζωή μας, τις επαγγελματικές και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ταυτόχρονα έδωσε στο περιβάλλον την δυνατότητα να “αναπνεύσει” σημαντικά και να δημιουργήσει μετά από πολλά χρόνια μια έστω και κατα ανάγκη νέα “καθαρή” για τις θάλασσές μας πραγματικότητα.
Στα πλαίσια αυτής της νέας συνθήκης και δεδομένης της αλματώδους αύξησης της κολυμβητικής μας κοινότητας στην Ελλάδα και παγκοσμίως, αλλά και της επισκεψιμότητας ολοένα και περισσότερο ευαισθητοποιημένου με το περιβάλλον κοινού, αποφασίσαμε να δράσουμε προς την κατεύθυνση διατήρησης αλλά κυρίως βελτίωσης της μοναδικής αυτής συνθήκης.

Έτσι, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος (World No Tobacco Day), πήραμε την πρωτοβουλία να διοργανώσουμε πανελλαδικά ένα πρωτότυπο Αγώνα κολύμβησης Open Water τηρώντας τους κανόνες υγείας του CovidΤο Event
Την Κυριακή 31 Μαΐου κολυμπάμε στην αγαπημένη παραλία επιλογής μας σε όλη την Ελλάδα και αμέσως μετά το κολύμπι μας μαζεύουμε αποτσίγαρα από την συγκεκριμένη παραλία. (Μην ανησυχείς, δυστυχώς θα βρείς!).
Για κάθε χιλιόμετρο κολύμπι που κάνουμε ξεθάβουμε από την άμμο ή τα βότσαλα, τουλάχιστον 10 αποτσίγαρα (#Butthunting). Θα χρειαστούμε ΜΟΝΟ ένα ζευγάρι γάντια και ένα μικρό σακουλάκι συλλογής.

Στέλνουμε μία φώτο ή video με την δράση μας (απόσταση και αριθμός αποτσίγαρων) στο Κοινωνική Ευθύνη ΕΡΤ – ERT Social Responsibility και το Weswim και φυσικά ποστάρουμε παράλληλα στα δικά μας social το δικό μας ξεχωριστό μήνυμα με inspiring hashtags: (#Weswim #ΣυμμΕΡΤέχουμε #ΕΟΑΝ #ΕΡΤ #wecare ) .

Οι 3 πρώτοι που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα αποτσίγαρα, άρα και περισσότερα μέτρα κολύμβησης, θα κερδίσουν από ένα μοναδικό συλλεκτικό σκουφάκι Weswim. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο www.weswim.gr στις 5/6 που θα λανσάρουμε ειδικά εκείνη την μέρα με αφορμή την παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος-

ΟΡΟΙ EVENT
* Κολυμπάμε σε όποια παραλία της επιλογής μας επιθυμούμε σε όλη την Ελλάδα.
** Τηρούμε τα μέτρα υγειονομικής προστασίας για τον Covid-19 και κρατάμε τις αποστάσεις μεταξύ μας σε όποια παραλία και αν βρεθούμε.
*** Μπορούμε να συμμετέχουμε στην δράση ακόμα και χωρίς να κολυμπήσουμε, ποστάροντας μόνο τα αποτσίγαρα που έχουμε συλλέξει

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version