Site icon runnfun.gr

Κάνε restart με την επιλογή «Body Shock 48» μόνο στα Υava

Mήπως η καθημερινότητά σου αποτελείται από πολλές δραστηριότητες, απαιτητικά ωράρια και λίγη όρεξη για την οποιαδήποτε αλλαγή στη φυσική σου κατάσταση;

Είτε δουλεύεις πολλές ώρες, είτε ταξιδεύεις αρκετά, ένα είναι τα σίγουρο… τα γυμναστήρια Yava Fitness Centers σου παρέχουν όλες τις υπηρεσίες, που χρειάζεσαι για να κάνεις restart στον οργανισμό σου και να επιστρέψεις δριμύτερος σε ένα πιο υγιές και όμορφο σώμα σε λίγο μόνο χρόνο. Πως θα γίνουν όλα αυτά; Μα φυσικά με το νέο πρόγραμμα θεραπειών «Body Shock 48» το οποίο κερδίζει ολοένα και περισσότερο το κοινό.

Το «Body Shock 48» είναι το δημοφιλέστερο wellness πρόγραμμα των Yava Fitness Centers, που θα σου χαρίσει σφριγηλή επιδερμίδα, καθαρό πρόσωπο και δυνατό σώμα. Με τρεις υπηρεσίες, την ΒLT (καμπίνα διέγερσης του φυσικού κολλαγόνου), το ASP (ψηφιακό ενδοδερμικό μασάζ) και το ThermoLine ( μηχάνημα θερμοδιείσδυσης με ηλεκτρόλυση), καταφέρνεις να πετύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα σε σύντομο χρόνο. Η συστηματική γυμναστική αλλά και η σωστή διατροφή αποτελούν bonus για ένα γρήγορο και μόνιμο αποτέλεσμα.

Για ποια μέρη του σώματος είναι ιδανικό;

Θα δεις άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη εφαρμογή, ενώ για τις πιο προβληματικές περιοχές καλό θα ήταν να κλείσεις ένα έως δύο ραντεβού την εβδομάδα (όχι σε συνεχόμενες ημέρες). Στον πρώτο μήνα θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα και πολύ πιθανό να μη χρειάζεσαι παραπάνω συνεδρίες. Οι υπηρεσίες του «Body Shock 48» εφαρμόζονται χωρίς καμία παρενέργεια σε πρόσωπο, κοιλιά, πόδια και γλουτούς.

Ποια είναι η διαδικασία του «Body Shock 48»

Αρκεί να κλείσεις ραντεβού στα Yava στο Νέο Ψυχικό. Μόλις φτάσεις, η έμπειρη wellness ομάδα του γυμναστηρίου θα σε ενημερώσει για τη διαδικασία αλλά θα σε κατευθύνει σχετικά με το ποια υπηρεσία είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσεις για τις δικές σου ανάγκες.

Για πιο γρήγορα αποτελέσματα αξίζει να εφαρμόσεις συνδυαστικά με το ASP, το ThermoLine ( μηχάνημα θερμοδιείσδυσης με ηλεκτρόλυση). Πρόκειται για ηλεκτροθεραπεία, η οποία δουλεύει πάνω σε θέματα, όπως η χαλάρωση, μυική ή επιδερμική, την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Επιφέρει στο δέρμα τη σύσφιξη και την τόνωση των μυών, την ανόρθωση των γλουτών και τη λιπογλυπτική.

Οι θεραπείες του «Body Shock 48» πραγματικά θα σε κάνουν να θέλεις κι άλλο! Εκτός από τα θεαματικά τους αποτελέσματα, το αίσθημα ευεξίας και χαλάρωσης, που σου προκαλεί κάθε συνεδρία είναι αξεπέραστο. Χαλαρωτικό και δυναμικό μασάζ, αιθέρια έλαια και φυσικά το αποτέλεσμα που βλέπεις στον καθρέφτη αρκούν για να σε πείσουν να δοκιμάσεις την εμπειρία αυτή.

Στο τμήμα wellness των Yava Fitness Centers θα βρεις πολλές ακόμα υπηρεσίες για το σώμα και το πρόσωπο, ενώ το τμήμα spa δεν θα σε αφήσει ασυγκίνητο.

Ιδανικό για άνδρες και για γυναίκες

H πιο αξιόπιστη μέθοδος λιπόλυσης – σύσφιξης δερματικού ιστού – αποκατάστασης κυτταρίτιδας – ανόρθωσης γλουτών και στήθους – γράμμωσης κοιλιακών.

Ιδανικό για τις γυναίκες για:

Ιδανικό για τους άντρες για:

(για περισσότερες πληροφορίες 800 1118700 / info@yava.gr)

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version