Site icon runnfun.gr

Ιστιοπλοΐα: Χάλκινη η Καραχάλιου στο Μαϊάμι

Ιστιοπλοΐα: Χάλκινη η Καραχάλιου στο Μαϊάμι

Την εντυπωσιακή της παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο ιστιοπλοΐας που διεξήχθη στο Μαϊάμι ολοκλήρωσε με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου η Βασιλεία Καραχάλιου. Η Ελληνίδα ιστιοπλόος,  τερμάτισε στην πέμπτη θέση στη medal race στα Laser Radial και βρέθηκε τελικά στο βάθρο των νικητών.

Η Καραχάλιου ξεκίνησε άσχημα τον αγώνα της, αφού ακυρώθηκε στην πρώτη κούρσα, ενώ στην τρίτη ήταν 37η. Από εκεί και πέρα όμως ανέβασε κατακόρυφα την παρουσία της στον αγώνα και κατάφερε να βρεθεί μέσα στα μετάλλια.

Για την ακρίβεια ολοκλήρωσε την παρουσία της με 98 βαθμούς ποινής, πίσω από την Αμερικανίδα Πέιτζ Ρίλι που είχε 95 βαθμούς ποινής και την Κινέζα Ντονγκσουάνγκ Ζανγκ που είχε 81 β.π. Στον ίδιο τύπο σκαφών η Αθανασία Φακίδη τερμάτισε στη δωδέκατη θέση.

Στα 470 των ανδρών οι Μάντης – Καγιαλής τερμάτισαν στην 18η θέση, ενώ οι Παπουτσόγλου – Ορφανός στην 23η. Στις γυναίκες η Μπόζη με την Κλωναρίδου ήταν 22ες. Στα FINN ο Μιτάκης έμεινε για λίγο εκτός της medal race αφού ήταν δωδέκατος, ενώ στα Laser Sandard  ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ήταν 26ος.

Τέλος τετραπλή συμμετοχή είχαμε στα RS:X. Στους άνδρες ο Βύρων Κοκκαλάνης ήταν 16ος, ενώ ο Λεωνίδας Τσορτανίδης 36ος. Στον ίδιο τύπο σκαφών στις γυναίκες η Αγγελική Σκαρλάτου ήταν 35η και η Ιωάννα Σίρτη 41η.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version