Site icon runnfun.gr

“Η Κρήτη το καλό λάδι, οι Ιταλοί την Μπελούτσι και οι Ισπανοί το La casa de papel”!

Με το μότο της διοργάνωσης του Ημιμαραθωνίου Κρήτης να είναι “Θα σου βγάλουμε το λάδι”, δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει και η… κυριολεκτική διάσταση της υπόθεσης, μέσα στο νέο promo video που δημοσιοποίησαν οι διοργανωτές.

Κεντρικός “ήρωας” του νέου βίντεο του Ημιμαραθωνίου Κρήτης που γίνεται στο Αρκαλοχώρι; Μα φυσικά ο “υγρός χρυσός”, το Κρητικό ελαιόλαδο, με το οποίο αυτή την εποχή ασχολείται το μεγαλύτερο ποσοστό των κατοίκων του νησιού, αφού έχει ξεκινήσει και κορυφώνεται η διαδικασία του μαζέματός του.

Το βίντεο είναι σπαρταριστό, ως συνήθως, και γίνονται αναφορές στο La casa de papel, στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, ακόμα και στη Μόνικα Μπελούτσι!

Με αυτόν τον τρόπο ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης μέσω τις σελίδας του στο facebook … “σκουντάει” με τρόπο τους διοργανωτές του Μαραθωνίου της Βαρκελώνης και του Μαραθωνίου της Ρώμης να… πάρουν θέση στο καίριο ερώτημα:

Είναι το καλύτερο το Κρητικό λάδι, από αυτό των Ισπανών και των Ιταλών;

Όσο για την απάντηση; Εμείς θα πούμε ΔΑΓΚΩΤΟ ΝΑΙ και στο λάδι και στον Ημιμαραθώνιο. Εσείς πριν απαντήσετε επιφυλαχθείτε. Κάντε μια βόλτα την 1η του Οκτώβρη του 2023 στο Αρκαλοχώρι, ζήστε τη γιορτή και μετά αποφασίστε.

Δείτε το βίντεο: 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version