Site icon runnfun.gr

Η Ζαπουνίδου έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου

Μεγάλωσε η λίστα με τα ονόματα των αθλητών και αθλητριών, που έχουν πιάσει τα όρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου, αφού σε αυτήν προστέθηκε το όνομα της Δέσποινας Ζαπουνίδου.

Η έμπειρη αθλήτρια συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο βάδην στο Ποντέμπραντι της Τσεχίας και τερμάτισε σε 1 ώρα 34.26, επίδοση που της έδωσε την 15η θέση στον αγώνα και μαζί το όριο για το κορυφαίο γεγονός της σεζόν.

Η Ζαπουνίδου έκανε την κούρσα, που χρειαζόταν προκειμένου να πετύχει τον αρχικό της στόχο, που ήταν το όριο και πλέον συνεχίζει την προετοιμασία της για τη διοργάνωση του Αυγούστου. Στην ίδια απόσταση δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τον αγώνα τους η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και η Παναγιώτα Τσινοπούλου. Η Ντριμπιώτη επέλεξε – για πρώτη φορά στην καριέρα της – να σταματήσει στο τέταρτο χιλιόμετρο, αφού αισθάνθηκε ενόχληση στο δικέφαλο, από ελαφρύ τράβηγμα των προηγούμενων ημερών κι έτσι επέλεξε να σταματήσει προκειμένου να μην επιδεινώσει την κατάσταση. Νικήτρια του αγώνα ήταν η Αντονέλα Παλμισάνο με 1ώρα 27.57.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version