Site icon runnfun.gr

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε χορηγός στο 1ο SwimRunHydra

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε χορηγός στο 1ο SwimRunHydra

Μια νέα σελίδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και των Multisport Events γράφτηκε με απόλυτη επιτυχία το τριήμερο 16-18 Νοεμβρίου 2018 στην Ύδρα, με τη ΒΙΚΟΣ Α.Ε. να δίνει δυναμικό παρών σε όλες τις δράσεις του 1ου SwiRunHydra.

Ένα event αλλιώτικο απ’ τα’ άλλα! Ξεχωριστό, πλούσιο, δυναμικό, ανεξίτηλο. Η πανέμορφη όλες τις εποχές Ύδρα, υποδέχτηκε τους πρώτους SwimRunners, τα τολμηρά ζευγάρια που αψήφησαν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και στάθηκαν στην εκκίνηση δεμένα μεταξύ τους ανά δύο με σκοινί, κολύμπησαν συνολικά 3,2χλμ και έτρεξαν 10 χλμ., με τέσσερις εναλλαγές ανάμεσα στα δύο αθλήματα.

Οι SwimRunners ενυδατώθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» που εγγυάται την ιδανική λειτουργία του οργανισμού κατά την άθληση αλλά και την αποκατάσταση, και τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος» .

Η  εταιρεία Βίκος , η νούμερο 1 ελληνική εταιρεία εμφιαλώσεων στην Ελλάδα βρέθηκε με τα προϊόντα της σε κάθε σημείο και δράσεις της διοργάνωσης. Στο πλευρό των εθελοντών, στο χαμόγελο των παιδιών, στον ενθουσιασμό των θεατών. Και φυσικά στην ανάγκη για ενυδάτωση των αθλητών μετά από μια επίπονη και δυναμική διαδρομή!!!!

Τα προϊόντα της ΒΙΚΟΣ Α.Ε.  απόλαυσαν αθλητές και καλεσμένοι στο ξεχωριστό Pasta Party  που πραγματοποιήθηκε στην ταράτσα του Ιστορικού Μουσείο Αρχείου Ύδρας, καθώς και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ στο δείπνο που τους παρέθεσε ο Δήμαρχος Ύδρας κ. Γιώργος Κουκουδάκης.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» εμφιαλώνεται κατευθείαν στην ομώνυμη πηγή, στα παρθένα και προστατευόμενα Ζαγοροχώρια. Έχει αναγνωρισθεί σαν φυσικό μεταλλικό νερό κατάλληλο για δίαιτα πτωχή σε νάτριο , με χαμηλή περιεκτικότητα σε άλατα και υψηλή σε ασβέστιο, ενώ συμβάλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

H ΒΙΚΟΣ Α.Ε. εξακολουθεί να πρωτοπορεί, να συμβάλλει στην υψηλή ποιότητα των ελληνικών προϊόντων και να επενδύει στην καινοτομία. Στο πλαίσιο αυτό, και ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις, παρουσίασε φέτος τη νέα προσθήκη στη γκάμα  των αναψυκτικών της, τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος» τα μόνα με γλυκαντικό από το φυτό στέβια σε γεύσεις cola, πορτοκαλάδα και λεμονάδα. Τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά «Βίκος» είναι τα ΜΟΝΑ με Φυσικό Μεταλλικό Νερό.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version