Site icon runnfun.gr

Η πρώτη πλατφόρμα αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα είναι γεγονός

outdoor-activities

Τί θα λέγατε αν μέσω μιας ιστοσελίδας θα μπορούσατε να βρείτε τον αγώνα ή την δραστηριότητα που αναζητάτε, στο μέρος που θέλετε αλλά και πληροφορίες για το τί να δείτε και μού να μείνετε;

Η πλατφόρμα αυτή πλέον είναι γεγονός! Το outdooractivities.gr είναι η πρώτη σελίδα αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα. Συνδυάζει πλήθος αγώνων και δραστηριοτήτων, για τους οποίους και μπορείτε να κάνετε κράτηση, αλλά και να βρείτε πληροφορίες για κοντινά ξενοδοχεία και αξιοθέατα ώστε να κάνετε την εκδρομή σας πιο ολοκληρωμένη!

Μέσα από το Outdoor-Activities θα βρείτε εξορμήσεις στη φύση με αθλήματα όπως το τρέξιμο, η ποδηλασία, η πεζοπορία, η ορειβασία, η αναρρίχηση, το σκι, η ιστιοπλοΐα, οι καταδύσεις, το canyoning κ.α. οι οποίες δεν έχουν ανταγωνιστικό χαρακτήρα και βάση τους έχουν την αναψυχή μέσα από την άθληση.

Συγχρόνως θα βρείτε πλήθος αγώνων τρεξίματος, ποδηλασίας, κολύμβησης και τριάθλου, συνδυάζοντας έτσι διαφορετικές κατηγορίες σε μια ιστοσελίδα!

Οι επιλογές όμως δεν σταματούν εδώ. Επιστημονικά άρθρα για την υγεία, τη διατροφή, την άθληση, αλλά και πληροφορίες για μέρη ανά την Ελλάδα, θα κρατήσουν ζεστό το ενδιαφέρον σας και θα σας μάθουν καλά κρυμμένα “μυστικά”.

Επισκεφθείτε σήμερα το outdooractivities για περισσότερες λεπτομέρειες και γίνετε μέλος της μεγαλύτερης κοινότητας αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα!

Διοργανώνετε κάποιον αγώνα ή δραστηριότητα και θέλετε να τον προσθέσετε στην ιστοσελίδα μας; Στείλτε e-mail στο events@outdoor-activities.gr.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version