Site icon runnfun.gr

Η Protergia νέος επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ και του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Η Protergia νέος επίσημος χορηγός του ΣΕΓΑΣ και του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Η Protergia είναι ο Τομέας Ενέργειας της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, του μεγαλύτερου ιδιώτη παραγωγού ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, ο οποίος με ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας 1.200 MW θερμικών μονάδων και 200 MW Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας παράγει άνω του 10% της ελληνικής ηλεκτρικής ενέργειας.

Ο τομέας διαχειρίζεται όλες τις ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες της εταιρείας που περιλαμβάνουν μονάδες παραγωγής με καύσιμο φυσικό αέριο και μονάδες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (αιολικά πάρκα, φωτοβολταϊκοί σταθμοί και μικρά υδροηλεκτρικά έργα).

Η ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ δραστηριοποιείται και στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου με την εμπορική ονομασία Protergia, προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες, ανταγωνιστικές χρεώσεις, επιβράβευση συνεπών πελατών και συνδυαστικά πακέτα ηλεκτρισμού και φυσικού αερίου με περισσότερες από 100.000 παροχές σε ολόκληρη τη χώρα. Επιπλέον, μέσα από την υπηρεσία myprotergiaδίνεται η δυνατότητα ελέγχου του λογαριασμού και εξοικονόμηση ενέργειας καθώς επιτρέπει στους πελάτες να παρακολουθούν αναλυτικά την ενεργειακή τους κατανάλωση, να έχουν όλους τους λογαριασμούς συγκεντρωμένους σε ένα σημείο, να καταχωρούν την ένδειξη του μετρητή τους για να λαμβάνουν κάθε μήνα εκκαθαριστικό λογαριασμό και να βλέπουν έξυπνες συμβουλές και τρόπους για να εξοικονομούν ενέργεια.

Σήμερα, οι πελάτες που εμπιστεύονται την Protergia για την κάλυψη των ενεργειακών τους αναγκών καλύπτουν όλο το εύρος της αγοράς, περιλαμβάνοντας μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, αλυσίδες καταστημάτων, τράπεζες, βιομηχανίες τροφίμων, φαρμακευτικές εταιρείες, αλλά και χιλιάδες νοικοκυριά.

Ο εξελιγμένος τρόπος που προσφέρει τα προϊόντα της ανοίγει ένα καινούργιο δρόμο με νέες πιο φωτεινές και θερμικές δυνατότητες για χιλιάδες σπίτια και επιχειρήσεις. Το δρόμο προς το μέλλον της ενέργειας.

Στο πλαίσιο της χορηγικής της δραστηριότητας στο χώρο του αθλητισμού, η Protergia εγκαινιάζει φέτος τη συνεργασία της με τον ΣΕΓΑΣ ως Επίσημος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, δηλαδή των Εθνικών Ομάδων Στίβου, των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Στίβου, της σειράς αγώνων Run Greece, του Ημιμαραθωνίου Αθήνας, του Μαραθωνίου Αθήνας, και του Athens Street Pole Vault ως Ονομαστικός Χορηγός.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version