Site icon runnfun.gr

Η Παπαχρήστου κάνει ντεμπούτο στους αγώνες Diamond League

Η Παπαχρήστου κάνει ντεμπούτο στους αγώνες Diamond League

Τη διαδρομή της στους αγώνες Diamond League ξεκινάει το βράδυ της Πέμπτης (13/6) η Βούλα Παπαχρήστου. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του τριπλούν θα είναι παρούσα στον αγώνα του Όσλο, στο πρώτο Diamond League της σεζόν, που περιλαμβάνει στο πρόγραμμα του το αγώνισμα του τριπλούν.

Η Παπαχρήστου έχει κάνει ήδη έναν αγώνα στη σεζόν στο τριπλούν, στο διασυλλογικό πρωτάθλημα, όπου είχε καλύτερο άλμα στα 14,20 μ., σε έναν αγώνα προπονητικού χαρακτήρα για εκείνην. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομπάσκι στη διάρκεια της θερινής περιόδου έκανε τρεις αγώνες στο μήκος, με καλύτερο άλμα στα 6,59 μέτρα.

Στη διοργάνωση του Οσλο θα συμμετάσχουν ακόμη η Κρίστιν Γκίρις (Γερμανία) με ατομικό ρεκόρ από φέτος 14,61 μ., η κορυφαία αθλήτρια στο αγώνισμα τα τελευταία χρόνια, Κατρίν Ιμπαργκουέν (Κολομβία) με 14,38 μ., αλλά και η Κίτουρα Ορτζι (ΗΠΑ) με 14,66 μέτρα. Η Παπαχρήστου θα επιδιώξει από νωρίς στη σεζόν να κινηθεί σε υψηλό επίπεδο και παράλληλα να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς, ενόψει του τελικού της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version