Site icon runnfun.gr

Η Orsero έτρεξε στο Poikilo Rocky Mountain 2019

Η Orsero έτρεξε στο Poikilo Rocky Mountain 2019

Την Κυριακή 7 Απριλίου τα μονοπάτια  του Ποικίλου Όρους στην Πετρούπολη πλημμύρισαν από εκατοντάδες δρομείς που συμμετείχαν  στις τρεις διαδρομές του Poikilo Rocky Mountain 2019.

Δρομείς, θεατές και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη νέα παρουσία στον αγώνα, τις μπανάνες Orsero. Η υψηλή γευστική ποιότητα τους αλλά και η δυναμική τους παρουσία στη διοργάνωση έδωσε άλλο χρώμα και γεύση στη δρομική Κυριακή.

Η προσπάθεια των δρομέων, στη διάρκεια της διαδρομής αλλά και ο τερματισμός τους, επιβραβεύθηκαν με την θρεπτική αξία και την ενέργεια που προφέρουν οι μπανάνες. Μια δυναμική και γευστική συνεργασία στο Poikilo Rocky Mountain 2019 που ενθουσίασε δρομείς και θεατές.

ΟRSERO – BELLA FRUTTA

Η εταιρία Bella Frutta, κατέχει την ηγετική θέση στον τομέα της εισαγωγής και διανομής υψηλής ποιότητας φρέσκων φρούτων στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, με το Brand ORSERO να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό των αθλητών.

H σύγχρονη δομή της εταιρείας και το εξειδικευμένο προσωπικό της εγγυώνται τη συνεπή ποιότητα και το σταθερό εφοδιασμό της καλύτερης δυνατής ποικιλίας φρέσκων φρούτων 12 μήνες το χρόνο.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version