Site icon runnfun.gr

Η μεγαλύτερη γιορτή εργασιακού αθλητισμού στην Ελλάδα επιστρέφει για 8η φορά!

Έφτασε η στιγμή για την μεγαλύτερη συνάντηση εργασιακού αθλητισμού στην Ελλάδα. Aπό τις 11 έως τις 13 Οκτωβρίου 2019, ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης & Υγείας διοργανώνει για 8η συνεχή χρονιά τους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, τη μεγαλύτερη ετήσια αθλητική συνάντηση για εργαζόμενους από εταιρίες και οργανισμούς στη χώρα μας. Πρόκειται για μια γιορτή του αθλητισμού που έχει γίνει θεσμός καθώς μετρά, ήδη, επτά επιτυχημένες διοργανώσεις με συμμετοχές αθλητών από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Οι αγώνες θα υλοποιηθούν σε επιλεγμένες αθλητικές εγκαταστάσεις στο Άλσος Βεΐκου, στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, στο Strike Bowling Center  Χαϊδαρίου και στο iBeach Volleyball Club.

Πρόκειται για την πολυπληθέστερη από πλευράς συμμετοχών χρονιά αφού στους αγώνες θα λάβουν μέρος σχεδόν 1.000 αθλητές  από εταιρίες με ανεπτυγμένη κουλτούρα Κοινωνικής Ευθύνης προς τους Εργαζομένους τους που διαχρονικά στηρίζουν τις δράσεις του Ελληνικού Οργανισμού Εργασιακής Άθλησης και Υγείας αλλά και από εταιρίες που για πρώτη χρονιά ανέλαβαν την πρωτοβουλία να ενταχθούν στο κίνημα του Εργασιακού Αθλητισμού. Μεταξύ αυτών οι εταιρίες: ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΪΑ, ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΩΡΥΓΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-Α.Ε.ΔΙ.Κ, APIVITA, ARKAS HELLAS S.A., BEAT, BRITISH AMERICAN TOBACCO, Carrier Frigel Apostolou, CMA CGM ΕΛΛΑΣ Α.Ε., ΔΕΛΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Α.Ε., ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ, DOPPLER SA, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ-ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ, ΖΕΠΟΣ & ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, FAMAR, FORTUNE TECHNOLOGIES S.A., INTRASOFT International, KOUSGROUP TRUCKSERVICE, LALIZAS SA, LAMDA DEVELOPMENT, LATSCO MARINE MANAGEMENT, LG ELECTRONICS ΕΛΛΑΣ ΑΕ, MEDIA STROM, MR HEALTHTECH, ΟΜΙΛΟΣ FOURLIS, ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ, PIZZA FAN, ΣΟΛ CROWE, TNL GROUP, Thenamaris Ships Management Inc.

Οι Εθνικοί Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού 2019 διοργανώνονται από τον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης & Υγείας και συνδιοργανωτές τόσο την Παγκόσμια όσο και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Εργασιακού Αθλητισμού.  Τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, του  Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών και του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών. Τους αγώνες υποστηρίζει το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και ο Δήμος Γαλατσίου. Χορηγοί Επικοινωνίας η Gazzetta.gr και η Direction Business Network.

11-13 Οκτώβρη είναι ημέρες γιορτής, ημέρες συναγωνισμού, ημέρες που η άθληση συμβάλει στην καλλιέργεια και στη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων! Οι συγκεκριμένοι αγώνες όμως αποτελούν και προπομπό της μεγαλύτερης διεθνούς διοργάνωσης εργασιακού αθλητισμού, τους 3ους Παγκόσμιους Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού που έρχονται στην  Αθήνα και την Ελλάδα από 17 έως 27 Ιουνίου 2020. Πρόκειται για ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός – η 3η σε σειρά μεγάλη αθλητική διοργάνωση πολλαπλών αθλημάτων μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και τα Special Olympics του 2011 που θα συγκεντρώσει χιλιάδες εργαζόμενους – αθλητές από όλο τον κόσμο το ερχόμενο καλοκαίρι στην Ελλάδα!

Περισσότερες πληροφορίες: www.hocsh.org

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version