Site icon runnfun.gr

Η Maurten σου δίνει την ενέργεια για να τερματίσεις γρηγορότερα στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Η ενέργεια της Maurten εφοδιάζει τους καλύτερους αθλητές παγκοσμίως βοηθώντας τους να επιτύχουν εξαιρετικές επιδόσεις. Κορυφαίοι μαραθωνοδρόμοι όπως ο Έλιουντ Κιπτσόγκε, θεωρούν αναπόσπαστο κομμάτι της προετοιμασίας τους τα ενεργειακά της συμπληρώματα.

Για ποιο λόγο όμως ξεχωρίζουν;

Στη Maurten η επιστήμη είναι μέρος της φύσης μας. Και το αντίστροφο. Τόσο τα τζελ όσο και τα energy drinks αποτελούνται 100% από φυσικά, βρώσιμα συστατικά. Δεν περιέχουν χρωστικές, πρόσθετα γεύσης ή συντηρητικά. Η καινοτομία στην οποία στηρίζονται είναι η τεχνολογία υδρογέλης. Οι υδρογέλες χρησιμοποιούνται ευρέως στην βιομηχανία τροφίμων, συχνά ως παράγοντες πυκνότητας και δόμησης. Το βασικό τους πλεονέκτημα είναι ότι είναι εύκολα ανεκτές από τον οργανισμό και δεν δημιουργούν διαταραχές στο στομάχι. Αντίθετα επιτρέπουν την ομαλότερη μετάβαση των υδατανθράκων μέσω του στομάχου στο έντερο όπου απορροφώνται.

ΤΟ GEL

To GEL 100 της Maurten περιέχει 25 γρ. υδατάνθρακες, ενώ το νέο GEL CAF είναι εμπλουτισμένο με 100 γρ. καφεΐνη η οποία αυξάνει τον αριθμό τον υδατανθράκων που μπορεί να απορροφήσει ο οργανισμός, ενώ δίνει ακόμα περισσότερη ενέργεια.

DRINK MIX

Τα ενεργειακά ροφήματα αποδεδειγμένα καλύπτουν τις ανάγκες ενυδάτωσης του οργανισμού και τον γεμίζουν ενέργεια. Το Maurten Drink Mix 160 περιέχει 40 γρ. υδατανθράκων και 400 mg ηλεκτρολυτών ενώ το Drink Mix 320 δίνει τη διπλάσια ενέργεια με 80 γρ. υδατανθράκων και 500mg ηλεκτρολυτών.

Στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας η Maurten δίνει δυναμικά το παρόν. Τόνωσε την αυτοπεποίθησή σου με extra boost ενέργειας που θα σου χαρίσουν τα ενεργειακά της ροφήματα και τζελ και φτάσε γρηγορότερα στον τερματισμό.

*Αναζήτησέ τα στο περίπτερο 22 της ERGO Marathon Expo 2019.

www.maurten.gr

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version