Site icon runnfun.gr

Η κυρία Λίλα δεν κολυμπάει πια εδώ

Η κυρία Λίλα δεν κολυμπάει πια εδώ

Μία εμβληματική προσωπικότητα για την κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, η Λίλα Κολοκοτρώνη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία  84 ετών. Η Λίλα Κολοκοτρώνη συνέδεσε το όνομά της με τη γέννηση και ανάπτυξη του Διάπλου Βουλιαγμένης. Στην τελευταία διοργάνωση του χειμερινού Διάπλου, ανέβηκε στην κατηγορία της στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Η αείμνηστη Λίλα Κολοκοτρώνη πέρασε στην ιστορία ως η πρώτη γηραιότερη κολυμβήτρια που διέπλευσε τη διώρυγα Κορίνθου κολυμπώντας το 2016. Η ενέργεια της, το χαμόγελο της και η αγάπη της για την κολύμβηση αποτελούσαν πηγή έμπνευση για όσους την γνώρισαν στους κολυμβητικούς αγώνες που συμμετείχε, στηρίζοντας όλες τις διοργανώσεις. Κανείς δεν πρόκειται να την ξεχάσει να κολυμπάει  το Διάπλου των Σπετσών στο Spetses Mini Marathon, μια διοργάνωση που τίμησε δυναμικά, γνωρίζοντας την αποθέωση και το σεβασμό  κάθε φορά που τερμάτιζε!

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης σε ανακοίνωσή του για τον θάνατο της Λίλας Κολοκοτρώνει τονίζει:

«Η κυρία Λίλα μας.

Με αστείρευτη ενέργεια, με εφηβική ζωντάνια και όρεξη για δράση. Με πηγαία αγάπη για τη θάλασσα, για την κολύμβηση, για τον αθλητισμό, που ήθελε να παρακινεί τους γύρω της να την ακολουθούν.

Αψηφώντας το χρόνο, σε ξεγέλαγε με τον ενθουσιασμό της και με την ακούραστη στάση ζωής της. Η εμπνεύστρια και «μητέρα» του χειμερινού διάπλου Βουλιαγμένης, που κρατάει από το 2002.

Μέλος στην οικογένειά μας εδώ και 36 χρόνια. Που ήξερε να παίρνει το Χρυσό Μετάλλιο στη ζωή.

Η δικιά μας κυρία Λίλα»

Το τελευταίο «αντίο» οι συγγενείς και οι φίλοι της θα το πουν στο Νεκροταφείο Βουλιαγμένης το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version