Site icon runnfun.gr

Η Blue Star Ferries χορηγός μεταφοράς του 4ου Amorgos Trail Challenge

Η Blue Star Ferries χορηγός μεταφοράς του 4ου Amorgos Trail Challenge

Για μία ακόμα χρονιά το Amorgos Trail Challenge θα συνεργαστεί με την κορυφαία ακτοπλοϊκή εταιρεία Blue Star Ferries,με ιδιαίτερα σημαντικές προσφορές για όσους ταξιδέψουν στο νησί για να πάρουν μέρος στον αγώνα που θα γίνει για 4η φορά την περίοδο 15-17 Μαΐου 2020 και αποτελεί από τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα των Κυκλάδων

Η Blue Star Ferries παρέχει έκπτωση 40% στην μετακίνηση από Πειραιά προς Αμοργό με επιστροφή, για δρομείς, συνοδούς και εθελοντές, 30% στην μετακίνηση οχημάτων από Πειραιά προς Αμοργό με επιστροφή και 30% στις ενδοκυκλαδικές συγκοινωνίες σε ατομικά εισιτήρια και οχήματα.

Η έκπτωση ισχύει για την περίοδο 10 – 20/05/2020. Απαραίτητη προϋπόθεση η έγκαιρη συμμέτοχη στον αγώνα. Εξασφαλίστε την έκπτωση στα ακτοπλοϊκά σας εισιτήρια,  δηλώνοντας συμμετοχή στο http://www.amorgostrailchallenge.gr/.

To 4ο Amorgos Tail Challenge είναι συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Αμοργού, και του Φυσιολατρικού-Περιπατητικού Συλλόγου «Παλιά Στράτα».

Οι εγγραφές συνεχίζονται έως τις 2 Μαΐου 2020.

Επιλέξτε διαδρομή:

– 19χλμ Εκκίνηση από το Μοναστήρι Χοζοβιώτισσας με τερματισμό στην παραλία της Αιγιάλης

– 7,5 χλμ Γύρος της Αιγιάλης

– σε συνδυασμό με το μοναδικό Spike ή αλλιώς κατάκτηση κορυφής της νησίδας Νικουριά.

 Προφίλ BLUE STAR FERRIES

H BLUE STAR FERRIES είναι μέλος της Attica Group, η οποία δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των εταιριών SUPERFAST FERRIES (SFF), BLUE STAR FERRIES (BSF), HELLENIC SEAWAYS (HSW) και AFRICA MOROCCO LINKS (AML) με συνολικά 31 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 60 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 71 λιμάνια.

Η Βlue Star Ferries προσφέρει στο επιβατικό κοινό πλοία με άνετους χώρους, εξαιρετικής αισθητικής, όπου παρέχονται υπηρεσίες υψηλού επιπέδου κάνοντας την παραμονή εν πλω μοναδική.

Ταξιδέψτε με τα πλοία της Blue Star Ferries με καθημερινές αναχωρήσεις από το λιμάνι του Πειραιά για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Β. Αιγαίο και Κρήτη

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version