Site icon runnfun.gr

Η άσκηση στο επόμενο επίπεδο με το νέο myathlete hub

Η φετινή άνοιξη είναι ακόμα πιο ανθηρή για τους λάτρεις της άσκησης, αλλά και όλους εκείνους που προσεγγίζουν την ευεξία και την καλή υγεία μέσω της γυμναστικής και της σωστής διατροφής. Το myathlete άνοιξε ξανά τις πόρτες του στο νέο δικό του χώρο και τα σχόλια όσων έσπευσαν ήδη να το επισκεφτούν, είναι διθυραμβικά!

Ενισχύονται οι γνώριμες υπηρεσίες του myathlete και προστίθενται κι άλλες

Σε αυτή τη νέα εποχή για το myathlete, παραμένουν όλες εκείνες οι υπηρεσίες που το κατέστησαν κορυφαία επιλογή για όσους τρέχουν μαραθώνιο, κάνουν τρίαθλο ή/και ποδήλατο ή έχουν κάποιον σημαντικό αθλητικό στόχο. Με αιχμή του δόρατος την εξειδίκευση στην εργομέτρηση, το myathlete συνεχίζει να παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες προπόνησης και διατροφής σε όσους θέτουν υψηλούς στόχους.

Πλεόν, όμως, το myathlete είναι εδώ και για να ταράξει τα νερά στον κόσμο της ευεξίας με την πλήρως καταρτισμένη, επιστημονική ομάδα του που μετράει 25+ χρόνια εμπειρίας, τις κορυφαίες εγκαταστάσεις του αλλά και μια αλάνθαστη μεθοδολογία 5 βημάτων που κάνει την κατάκτηση κάθε στόχου, παιχνίδι. Το αποτέλεσμα είναι μια ρουτίνα άσκησης και ευεξίας, απόλυτα προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες ανάγκες του σημερινού ανθρώπου. Με τον τρόπο αυτό, τα αποτελέσματα της μεθόδου myathlete είναι κάθε άλλο παρά «πυροτέχνημα». Κι αν αναρωτιέστε ποια είναι τα (πέντε) 5 «μαγικά» βήματα προς μια καλύτερη ζωή:

  1. Η αρχή γίνεται με εργομέτρηση, που αποτυπώνει την πραγματική εικόνα της φυσικής κατάστασης εκείνου που την κάνει.
  2. Στη συνέχεια τίθενται ρεαλιστικοί στόχοι με βάση τον τρόπο ζωής, την ηλικία και το στόχους του.
  3. Δημιουργείται ένα προσωποποιημένο πρόγραμμα άθλησης και ευεξίας, σε συνεργασία με τον wellness coach.
  4. Γίνεται υλοποίηση του προγράμματος άσκησης, πάντα με την καθοδήγηση του coach.
  5. Τα αποτελέσματα μετρούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα και ρυθμίζεται, αντίστοιχα, το πρόγραμμά.

Μία μεθοδολογία, μία επιστημονική ομάδα και ένα υπερσύγχρονο wellness hub είναι, πια, στη διάθεση του κοινού, φέρνοντας τους wellness στόχοι καθενός πιο κοντά από ποτέ! Η απόλυτα καινοτόμα, αθλητικοκεντρική φιλοσοφία του myathlete, που προσαρμόζεται απόλυτα στους προσωπικούς ρυθμούς κάθε αθλούμενου, αποτελεί την ιδανική επιλογή για οποιονδήποτε: από κάποιον που δεν έχει αθληθεί ποτέ, μέχρι επαγγελματίες αθλητές που θέλουν να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους!

State of the Art εγκαταστάσεις και μηχανήματα

Στο νέο myathete hub όλα είναι στο υψηλότερο επίπεδο παροχής υπηρεσιών: από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, μέχρι τις εγκαταστάσεις και τα μηχανήματα. Ξεχωρίζει η πισίνα εργομέτρησης με αντίθετη ροή, που χρησιμεύει και για αποκατάσταση δρομικών τραυματισμών. Ακολούθως, διάδρομοι τελευταίας τεχνολογίας και επιστημονικά εργαλεία για όλων των ειδών τις μετρήσεις για κάθε άθλημα/αγώνισμα. Και όλα αυτά σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει την εμπειρία της επίσκεψης μοναδική.

Απόλυτα εναρμονισμένο στη σημερινή ψηφιακή πραγματικότητα, το myathlete έχει παρέχει στα μέλη του την εφαρμογή myathlete+ για Αndroid και IOS, που προσφέρει 24ωρη σύνδεση με τον κόσμο του wellness, τη δυνατότητα αλλαγής του προγράμματος σε λίγα δευτερόλεπτα online, πρόσβαση σε άρθρα για την υγεία, την άσκηση και την ευεξία, διατροδικές προτάσεις και συνταγές του mynutrition, καθώς και τη δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής σε events.

Αν επιθυμείτε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του myathlete ή αν απλά θέλετε να πετύχετε τους wellness στόχους σας, μία επίσκεψη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του myathlete στη Γλυφάδα, στην οδό Δασκαρόλη 67 (τηλ. 210 224 1992) αποτελεί το πρώτο βήμα για μια πιο υγιή και γεμάτη ευεξία ζωή.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version