Site icon runnfun.gr

Η AMSTEL FREE τρέχει στον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Η AMSTEL FREE τρέχει στον 13ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων

Μπύρα και τρέξιμο μπορούν να πάνε μαζί; Και βέβαια μπορούν, αν η μπύρα είναι η Amstel Free, η νέα μπίρα με 0,0% αλκοόλ, που θα αναλάβει να ξεδιψάσει τους συμμετέχοντες δρομείς του 13ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων στις 21-22 Σεπτεμβρίου 2019.

Μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, θα είναι από φέτος μέλος της μεγάλης οικογένειας χορηγών και υποστηρικτών του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, της ομορφότερης διαδρομής στην Ελλάδα.

Χωρίς αλκοόλ, αλλά με γεμάτη γεύση και μόλις 23 θερμίδες ανά 100ml, η Amstel Free δίνει στους καταναλωτές ακόμα περισσότερες επιλογές για να απολαμβάνουν μια μπίρα σε κάθε ώρα της ημέρας, ενώ αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αθλούνται.

Μια παγωμένη μπύρα με 0,0% αλκοόλ θα αποτελέσει τον ιδανικότερο τρόπο για να ξεδιψάσουν οι αθλητές μετά τον τερματισμό τους, όχι μόνο στον αγώνα του Γύρου Λίμνης των 30 χλμ., που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, αλλά και στα 10 χλμ., στα 5 χλμ., στους παραλίμνιους δρόμους «Μαμά-καρότσι», ΑμεΑ και Family Run, οι οποίοι θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια του διημέρου.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version