Site icon runnfun.gr

Η Admiral είναι Εθνικός Χορηγός των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics Βερολίνο 2023

Η Admiral, το δημοφιλές sports brand που βρίσκεται στο πλευρό σπουδαίων αθλητικών γεγονότων, είναι ο Εθνικός Χορηγός των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics Βερολίνο 2023. Η Φλόγα της Ελπίδας ξεκίνησε στις 7 Ιουνίου από το Ζάππειο το ταξίδι της για τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics “Berlin 2023”, που για πρώτη φορά θα διεξαχθούν στη Γερμανία, 17 – 25 Ιουνίου. Η Τελετή Αφής τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, η οποία τίμησε με την παρουσία της την εκδήλωση.

Η Admiral μοιράζεται το κοινό μήνυμα των Special Olympics για τη συμπερίληψη, την αλληλεγγύη και την ένταξη μέσω του αθλητισμού και έντυσε την Ελληνική Αποστολή που θα εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα στο Βερολίνο. Με τη λήξη της Τελετή Αφής στο Ζάππειο, η φλόγα παραδόθηκε στους Λαμπαδηδρόμους για να ξεκινήσει το ταξίδι της για το Βερολίνο. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή κατά την οποία την φλόγα κράτησε εργαζόμενος της Admiral, οποίος έτρεξε κομμάτι της διαδρομής η οποία κατέληξε στη Γερμανική Σχολή Αθηνών.

Ο κ. Δημήτρης Παναγάκος, Γενικός Διευθυντής της Admiral δήλωσε μετά τη λήξη: «Η χαρά που προσφέρουν οι Special Olympics στους αθλητές και τις αθλήτριες με νοητική αναπηρία είναι για εμάς το μεγαλύτερο κίνητρο για να στηρίξουμε τη διοργάνωση. Νιώθουμε ευθύνη μας να συμβάλλουμε στον βαθμό που μπορούμε στην προσπάθεια να έχουν όλοι οι συνάνθρωποί μας την ευκαιρία να συμμετέχουν σε σπουδαίες διοργανώσεις και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους 71 αθλητές μας.»

Στη λαμπρή Τελετή Αφής έδωσαν το παρών ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas, ο Πρέσβυς κ. Διονύσιος Κοδέλλας, ο Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γεώργιος Κουμεντάκης, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Special Olympics Ευρώπης- Ευρασίας κ. David Evangelista και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics “Βερολίνο 2023“ κ. Sven Albrecht.

Σχετικά με:

Το σήμα της Admiral ανήκει στην ελληνική εταιρία ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΕΠΕ η οποία δραστηριοποιείται στο εμπόριο των αθλητικών ειδών τα τελευταία 42 χρόνια, δημιουργώντας το δικό της fashion statement στην αθλητική και casual ένδυση και είναι ταυτισμένη στη συνείδηση του κόσμου ως η επιλογή που προσφέρει κορυφαία ποιότητα σε προσιτές τιμές. Σήμερα η μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα αθλητικών ειδών αποτελείται από 134 Admiral Sport Shops σε 4 χώρες: Ελλάδα, Βουλγαρία, Κόσοβο και Κύπρο. Τα καταστήματα της Admiral ξεχωρίζουν για την μεγάλη ποικιλία σε αθλητικά ρούχα, είδη σπορ, casual ρουχισμό, αξεσουάρ, αθλητικά παπούτσια, καθώς και εξειδικευμένο εξοπλισμό για τα δημοφιλέστερα αθλήματα. Στα Admiral Sport Shops, διατίθενται επίσης επώνυμα αθλητικά είδη των εταιρειών Kappa, Maui and Sons, Starter και Peak.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version