Site icon runnfun.gr

Η adidas και το Cosmos Sport σε προσκαλούν στο AlphaBOUNCE RUN & STRENGTH event

Η adidas και το Cosmos Sport σε προσκαλούν στο AlphaBOUNCE RUN & STRENGTH event

Η adidas και το Cosmos Sport σε προσκαλούν την Πέμπτη 19 Απριλίου στο Cosmos Sport Κηφισιάς (Αργυροπούλου 4) για ένα special training που συνδυάζει το τρέξιμο με την ενδυνάμωση.

Έλα να δοκιμάσεις τα νέα adidas AlphaBOUNCE Beyond που είναι ειδικά σχεδιασμένα για κάθε είδους προπόνηση και προσφέρουν ενισχυμένη άνεση και ευελιξία, απορροφώντας τους κραδασμούς για ασύγκριτη σταθερότητα σε κάθε βήμα.

Are you ready to Run The Game? Αν θέλεις να πας την προπόνησή σου σε άλλο επίπεδο, το AlphaBOUNCE RUN & STRENGTH είναι για σένα.

Όταν η αναπνοή και η κίνηση συντονίζονται, η απόδοση κορυφώνεται. Ετοιμάσου να κυριαρχήσεις με τις οδηγίες των adidas Runners Athens experts!

Κλείσε τώρα τη θέση σου στο AlphaBOUNCE RUN & STRENGTH event με ένα click, εδώ.

Αποκλειστικά για την Πέμπτη 19/4, με την αγορά adidas running & training προϊόντων συνολικής αξίας άνω των 20€, κερδίζεις ένα ΔΩΡΕΑΝ αθλητικό μασάζ στο κέντρο Golden Swan στην Κηφισιά. Προκειμένου να λάβεις το κουπόνι σου, απαιτείται η επίδειξη του training bracelet που θα λάβεις από τη γραμματεία του event κατά την πραγματοποίηση της αγοράς.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version