Site icon runnfun.gr

Hydra’s Trail και myathlete συνεχίζουν μαζί

Ακύρωση του αγώνα DOWNHILL στο Hydra’s Trail Event

Μετά την περσινή επιτυχημένη του παρουσία, το myathlete επιστρέφει δυναμικά στο κορυφαίο trailevent που έχει αγαπηθεί όσο λίγα από τη δρομική κοινότητα. Το HydrasTrailEvent διεξάγεται και φέτος στο πανέμορφο νησί της Ύδρας το ΣαββατοΚύριακο 6 και 7 Απριλίου και το myathleteθα είναι εκεί επεκτείνοντας την υποστήριξή του σε έναν αγαπημένο αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα: όλοι οι συμμετέχοντες στα αγωνίσματα του ΣαββατοΚύριακου κερδίζουν έκπτωση 30% στις υπηρεσίες και τα πακέτα εργομέτρησης και προπόνησης του myathlete. Επιπλέον, δύο πλήρη πακέτα εργομέτρησης θα κερδίσουν δύο τυχεροί κατόπιν κληρώσεως που θα γίνει κατά τη διάρκεια των απονομών.

Το myathleteπαρέχει επιστημονικές εξατομικευμένες υπηρεσίες εργομέτρησης και προπόνησης για κάθε αθλούμενο και από το εργαστήριό του, στα είκοσι τέσσερα (24) χρόνια λειτουργίας του, έχουν περάσει αμέτρητοι δρομείς, ποδηλάτες, τριαθλητές, ποδοσφαιριστές, μπασκετμπολίστες, κωπηλάτες, αθλητές πολεμικών τεχνών κ.α.

Με «όπλο» την καθαρή επιστημονική προσέγγιση, αλλά και την εμπειρία ετών, το myathlete, με επικεφαλής τον εργοφυσιολόγο και προπονητή Νίκο Δημητριάδη, αποτελεί πλέον «σταθερή αξία» αλλά και «απαραίτητη στάση» όλους εκείνους που επιλέγουν μια σοβαρή προσέγγιση για την άθλησή τους.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version