Site icon runnfun.gr

Η παρουσίαση της συλλογής FENTYxPUMA στο Κολωνάκι

Ένα exclusive fashion event έλαβε χώρα την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στο κατάστημα ‘’PUMA SELECT by Ayce’’ στο Κολωνάκι! Tο απόλυτο destination του sportluxe style επέλεξε τo urban fashion περιοδικό OZON για να γιορτάσει, παρέα με την κορυφαία αθλητική εταιρία PUMA, το νέο drop της συλλογής FENTYxPUMA της πολυτάλαντης τραγουδίστριας και designer Rihanna, προσφέροντας μια αποκλειστική 360 Fenty εμπειρία κεκλεισμένων των fashion θυρών!

Οι fashion lovers & influencers που κατείχαν τις limited προσκλήσεις βιώσαν μια πραγματικά ανεπανάληπτη εμπειρία! Ρούχα με φόρμες που ξαφνιάζουν, παπούτσια που απογειώνουν το στυλ, bear bags and caps της συλλογής αλλά και διάφορα άλλα FENTY items ήταν στημένα στο χώρο, δημιουργώντας ένα απροσδόκητο σκηνικό από looks και layers, που άλλοτε παρέπεμπε σε τάξη πανεπιστημίου και άλλοτε σε goth σκηνή!

Τα έντονα αλλά και τα σκοτεινά χρώματα της συλλογής, οι κλασσικές college σιλουέτες και η αθλητική πολυτέλεια μπερδεύονταν μεταξύ τους, προκαλώντας τους επισκέπτες να πειραματιστούν, να κάνουν την ανατροπή και να μυηθούν στα μυστικά της Rihanna!

Υπό τους ήχους της underground hip hop μουσικής, τη συνοδεία της premium βότκας ELYX, και τις «out of the ordinary» οδηγίες των stylists και fashion experts του ΟΖΟΝ, ο κάθε καλεσμένος είχε πρόσβαση στο custom tailor-made FENTY look που του αρμόζει περισσότερο, σπάζοντας τις επιταγές της μόδας και  αποδεικνύοντας τις αμέτρητες δυνατότητες συνδυασμών που προσφέρει η συλλογή για τη δημιουργία everyday statement συνόλων ή luxe εμφανίσεων που ξεχωρίζουν!

Η μεταμόρφωση αυτή των προσκεκλημένων καταγράφηκε φωτογραφικά με φόντο το επιδοκιμαστικό βλέμμα της RiRi, ως απόδειξη αυτής της ανεπανάληπτης glamorous βραδιάς!

 

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version