Site icon runnfun.gr

H Nova «Xορηγός Eπικοινωνίας» του 4ου Lycabettus Run

H Nova «Xορηγός Eπικοινωνίας» του 4ου Lycabettus Run

Στο τρέξιμο, οι ομάδες μπορούν να κάνουν τη διαφορά! Γι’ αυτό λοιπόν και η οργανωτική επιτροπή του 4ου Lycabettus Run ενώνει τις δυνάμεις της με μια «ομάδα» που κάνει πρωταθλητισμό στην ψυχαγωγία και την επικοινωνία: τη Nova. Συγκεκριμένα, η Νova θα στηρίξει τη διοργάνωση ως «Χορηγός Επικοινωνίας».

O μεγαλύτερος πάροχος καινοτόμων συνδυαστικών υπηρεσιών οικιακής ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στην Ελλάδα, η Nova, στηρίζει το δρομικό κίνημα με στρατηγικές συνεργασίες με σημαντικές διοργανώσεις ανά την Ελλάδα.

Παράλληλα, συμμετέχει και με την ομάδα των αθλητικών της καναλιών, “Novasports Running Team, “Captain” της οποίας είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής στα 400 μ. μετ’ εμποδίων Περικλής Ιακωβάκης. Η #NovasportsRunningTeam αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» και στο “4o Lycabettus Run”!

H δημιουργία και ανάπτυξη της ομάδας εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης που η Nova υλοποιεί για τη στήριξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, ενώ αποτελείται τόσο από εργαζόμενους όσο και από συνεργάτες και συνδρομητές της.

Αναλυτικότερες πληροφορίες για τη “Novasports Running Team” είναι διαθέσιμες στην εξειδικευμένη σελίδα στο novasports.gr: www.novasports.gr/novasports-running-team

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version