Site icon runnfun.gr

H Μάνια Μπικόφ πρέσβειρα του 4ου Κολυμβητικού Διάπλου «Θυμάμαι το Σάμινα»

H Μάνια Μπικόφ πρέσβειρα του 4ου Κολυμβητικού Διάπλου «Θυμάμαι το Σάμινα»

Η Μάνια-Μαρία Μπικόφ, η Χανιώτισσα ναυαγοσώστης και αθλήτρια που έχει βραβευτεί με το Παγκόσμιο Βραβείο Ηρωισμού από την Διεθνή Ομοσπονδία Θαλάσσιας Διάσωσης (IMRF) για τις ακούραστες εθελοντικές προσπάθειές αυτής και της ομάδας της στη Λέσβο, πρόσφερε κάθε βοήθεια που μπορούσε στη Μάνδρα και, πιο πρόσφατα, στις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι, είναι η Πρέσβειρα του πνεύματος του Κολυμβητικού Διάπλου “Θυμάμαι το Σάμινα”.

Η Μανία Μπικόφ, είναι πρώην Πρωταθλήτρια του πόλο και υπήρξε αθλήτρια αρκετών ομάδων (Χανιά, Βουλιαγμένη, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός) καθώς και διεθνής επί σειρά ετών. Είναι εκπαιδεύτρια ναυαγοσωστικής στη σχολή Lifeguard Hellas και, παράλληλα, νυν αθλήτρια τριάθλου που έχει τερματίσει τα τελευταία χρόνια σε 4 Ironman και 6 Ηalf Ironman, τους πιο απαιτητικούς ίσως μαραθώνιους αντοχής στον κόσμο, αυτή τη στιγμή.

Θα συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ironman στην Χαβάη. Είναι κολυμβήτρια ανοιχτής θάλασσας, περήφανη μητέρα τεσσάρων παιδιών και συνεχίζει το πολύπλευρο, εθελοντικό της αγώνα διάσωσης

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version