Site icon runnfun.gr

H λαμπερή εκδήλωση της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Αθηναίων Δρομέων

H λαμπερή εκδήλωση της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των Αθηναίων Δρομέων

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και χαράς, πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση της Πρωτοχρονιάτικής Πίτας των Αθηναίων Δρομέων στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «ΜΕΛΙΝΑ», στην πολύ ιδιαίτερη Αίθουσα «Οδοιπορικό Στην Παλιά Αθήνα», το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου και ώρα 5:30μμ.

Πλήθος κόσμου, φίλων, μελών κι επισήμων, πλημμύρισαν από νωρίς την Αίθουσα.

Συγκεκριμένα, την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κάτωθι:

Μετά το καλωσόρισμα από τον συντονιστή της βραδιάς, κ. Νίκο Αδάμο, Αναπληρωτή Ταμία του Συλλόγου, ακολούθησε η ανασκόπηση του έτους που πέρασε, από τον κ. Γιώργο Διαμαντή, με αναφορές στις δράσεις (Εκλογές, εκδρομές για συμμετοχή σ’ Αγώνες, Αγώνες του Συλλόγου, πολιτιστικά-κοινωνικά) αλλά και σε δεσμεύσεις για το άμεσο μέλλον, καθώς και η προβολή video με φωτογραφικό υλικό από τις ανωτέρω εκδηλώσεις.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν οι βραβεύσεις. Ξεχώρισαν δύο πρόσωπα που τιμήθηκαν για την πλούσια αθλητική προσφορά τους σε ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα. Ο κ. Φαφούτης Ευστάθιος, Καθηγητής ΤΕΦΑΑ και Προπονητής Εθνικής Ομάδας Στίβου με ειδικότητα στ’ άλματα. Ο Προπονητής προπονητών και των επιτυχιών. Ο κ. Αράπογλου Στέργιος, Ιατρός-Χειρούργος, Ερευνητής και δρομέας μεγάλων αποστάσεων, με τελευταίο επίτευγμα τη διάσχιση, τρέχοντας απ’ ακρου εις άκρον τον ηπειρωτικό κορμό της Χώρας, απόστασης 1519km σε 23 ημέρες. Επίσης, ιδιαίτερη απονομή έγινε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, υποστηρικτή των δράσεων του Συλλόγου, στα πρόσωπα των δημοσιογράφων, της κας Βίκυς Σπύρου, κου Φάνη Σκύφτα και του κου Μάκη Τσίλκου. Η ομιλία ολοκληρώθηκε με τις λοιπές ετήσιες απονομές στις κατηγορίες:

  1. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ 4:51:55
  2. ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΟΥΝΗΣ ΑΝΑΣΤ 6:10:57
  3. ΚΑΤΕΛΑΝΟΥ ΡΟΖΑΛΙΖΑ 6:02:21
  4. ΚΡΙΠΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ 5:09:18
  5. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 6:12:00
  6. ΜΑΚΡΑΚΗ ΕΥΗ 6:16:08
  7. ΞΥΓΚΟΣ ΠΑΝ 4:00:
  8. ΠΟΛΥΓΕΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ 5:39:35
  1. ΔΡΑΚΟΣ-ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
  2. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΤΕΜΟΝΑΕΚ
  3. ΖΙΑΜΠΑΡΑΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  4. ΚΑΤΣΑΡΑΚΗΣ-ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
  5. ΜΠΕΣΥΡΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
  6. ΠΟΡΦΥΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΝΙΚΟΣ
1 ΑΔΑΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2 ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
3 ΑΜΟΡΓΙΑΝΙΩΤΗ ΑΡΓΥΡΩ
4 ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
5 ΒΛΑΣΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
6 ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
7 ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
8 ΖΗΝΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
9 ΚΑΤΕΛΑΝΟΥ ΡΟΖΑΛΙΖΑ
10 ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  
11 ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
12 ΜΑΝΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
13 ΜΠΑΡΔΗ ΑΡΙΑΔΝΗ
14 ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΑΝΝΑ

Μετά την καθιερωμένη κοπή της πίτας από τον Πρόεδρο, κ. Διαμαντή, όπου το φλουρί της, που αντιστοιχούσε σε δωροεπιταγή των 50 € από το κατάστημα αθλητικών ειδών OUTRUN, προσφορά του Συλλόγου «Αθηναίοι Δρομείς», κέρδισε ο ΑΠΣ Απόλλων Δυτικής Αττικής και το παρέλαβε ο κ. Χρήστος Καλομοίρης. Ακολούθησε πληθώρα άλλων κληρώσεων.

Συγκεκριμένα:

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με απαλή μουσική, χαλαρή κουβέντα και πλούσιο μπουφέ από τις ευγενικές κυρίες-μέλη του Συλλόγου.

Η ευχή του Προέδρου και των μελών του Δ.Σ. η επιθυμία του καθενός ξεχωριστά. Υγεία, ευημερία, εθελοντισμός κι άσκηση, φυσικά!

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version