Site icon runnfun.gr

H Herbalife Nutrition «επίσημος χορηγός αθλητικής διατροφής» του International Champions Cup 2019

H Herbalife Nutrition «επίσημος χορηγός αθλητικής διατροφής» του International Champions Cup 2019

Η κορυφαία και παγκόσμιας εμβέλειας εταιρεία διατροφής, Herbalife Nutrition (NYSE: HLF), κατέχει τον τίτλο του επίσημου χορηγού αθλητικής διατροφής του International Champions Cup (ICC) 2019, της ετήσιας διασυλλογικής διοργάνωσης φιλικών αγώνων ποδοσφαίρου.

Το ICC, που ιδρύθηκε το 2013, είναι τo κορυφαίο παγκοσμίως καλοκαιρινό τουρνουά ποδοσφαίρου, με τη συμμετοχή 12 κορυφαίων ποδοσφαιρικών ομάδων του πλανήτη, με τη διεξαγωγή 18 αγώνων σε 16 διαφορετικές πόλεις της Βόρειας Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας και πραγματοποιείται υπό τη διοίκηση και διαχείρισης της εταιρείας Relevent Sports Group (RSG). Η συνεργασία της Herbalife Nutrition με το φετινό τουρνουά ποδοσφαίρου έχει ως αποτέλεσμα τη διεξαγωγή αγώνων στην Κίνα στις 24 και 25 Ιουλίου, με την υποστήριξη της Πρωτοβουλίας Ανάπτυξης της Κίνας. Η σειρά αθλητικής διατροφής Herbalife24 της Herbalife Nutrition, που χρησιμοποιείται σήμερα από περισσότερους από 190 κορυφαίους αθλητές και αθλητικές ομάδες σε όλο τον κόσμο, θα είναι διαθέσιμη στο γήπεδο καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων, για τους παίκτες.

«Όντας φίλαθλοι του ποδοσφαίρου, είμαστε ενθουσιασμένοι που συμβάλλουμε οι αγώνες του International Champions Cup να πραγματοποιηθούν μπροστά σε φιλάθλους από όλο τον κόσμο. Είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό να παίζουμε αγώνες στην Κίνα, όπου εκατομμύρια φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μερικές από τις κορυφαίες ομάδες ποδοσφαίρου του πλανήτη», δήλωσε ο Michael Johnson, Διευθύνων Σύμβουλος της Herbalife Nutrition. «Έχοντας ως δεδομένο ότι οι ομάδες και οι παίκτες που συμμετέχουν στους αγώνες του ICC ανταγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο του αθλήματος, η προετοιμασία, η διατροφή και η ενυδάτωση είναι πολύ βασικοί παράγοντες για την επιτυχία τους».

Οι κορυφαίες ομάδες ποδοσφαίρου από όλο τον κόσμο, όπως η Juventus, Real Madrid, Manchester United, Arsenal, FC Bayern και η Tottenham Hotspur θα έχουν πρόσβαση σε όλες τους αγώνες του τουρνουά στα προϊόντα ενυδάτωσης και διατροφής της Herbalife Nutrition, που είναι πιστοποιημένα από τον διεθνή ανεξάρτητο οργανισμό πιστοποίησης NSF International. Επιπλέον, από τη χορηγία των προϊόντων της Herbalife Nutrition θα επωφεληθεί και το Women’s International Champions Cup, το αντίστοιχο γυναικείο τουρνουά ποδοσφαίρου, που θα διεξαχθεί στις 15 Αυγούστου στο Cary της Βόρειας Καρολίνας και στο οποίο θα συμμετέχει μεταξύ άλλων και η χορηγούμενη από την Herbalife Nutrition γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα Atletico de Madrid Women, καθώς και οι North Carolina Courage, Lyon & Manchester City.

«Είναι σημαντικό για εμάς στη Relevent Sports Group να έχουμε στο δυναμικό μας παγκόσμιους συνεργάτες και υποστηρικτές  που μοιράζονται το ίδιο όραμα με εμάς για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου”, δήλωσε ο Aaron Ryan, Διευθύνων Σύμβουλος της Relevent Sports Group. “Η Herbalife Nutrition έχει μια μακρά ιστορία υποστήριξης του ποδοσφαίρου, οπότε ήταν απόλυτα λογικό να είναι ο επίσημος αθλητικός χορηγός διατροφής του International Champions Cup.»

Εκτός από τις εορταστικές εκδηλώσεις που θα περιβάλλουν τους αγώνες, η Herbalife Nutrition και το ICC θα συνεργαστούν με τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις με σκοπό την συμμετοχή της νεολαίας των τοπικών κοινοτήτων, φιλοξενώντας τους παίκτες σε συναντήσεις μαζί τους, λαμβάνοντας μέρος σε σεμινάρια δεξιοτήτων και παρέχοντας δωρεάν εισιτήρια για την παρακολούθηση των αγώνων.

Σχετικά με τη Herbalife Nutrition:

Η Herbalife Nutrition είναι μία παγκόσμια εταιρεία διατροφής που σκοπός της είναι να κάνει τον κόσμο πιο υγιή και ευτυχισμένο. Αποστολή της εταιρείας από το 1980, είναι η παραγωγή και διάθεση εξαιρετικών προϊόντων και προγραμμάτων διατροφής που στόχο έχουν να αλλάξουν τη ζωή των ανθρώπων. Μαζί με τους Ανεξάρτητους Συνεργάτες της Herbalife Nutrition, έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε λύσεις στα παγκόσμια προβλήματα της ελλιπούς διατροφής και της παχυσαρκίας, στη γήρανση του πληθυσμού, του συνεχώς αυξανόμενου κόστους υγειονομικής περίθαλψης, ενώ παράλληλα συμβάλλουμε στην αύξηση της επιχειρηματικότητας των ανθρώπων ανεξαρτήτως ηλικίας. Η Herbalife Nutrition προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας που χαίρουν επιστημονικής τεκμηρίωσης, τα περισσότερα εκ των οποίων παράγονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας. Συγχρόνως παρέχει εξατομικευμένη υποστήριξη μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife Nutrition και μία υποστηρικτική κοινότητα που εμπνέει τους καταναλωτές να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής.

Τα προϊόντα για στοχευμένη διατροφή, διαχείριση βάρους, ενέργεια και ευεξία, καθώς και τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης της Herbalife Nutrition διατίθενται αποκλειστικά και μόνο μέσω των ανεξάρτητων συνεργατών της σε 90 χώρες.

Μέσω των προσπαθειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Herbalife Nutrition υποστηρίζει το Herbalife Nutrition Foundation (HNF) και τα προγράμματα Casa Herbalife, συμβάλλοντας στην παροχή υγιεινής και σωστής διατροφής σε παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η Herbalife Nutrition είναι επίσης υπερήφανη χορηγός σε περισσότερους από 190 παγκοσμίου φήμης αθλητές, ομάδες και διοργανώσεις ανά τον κόσμο.

Η Herbalife Nutrition έχει περισσότερους από 8.300 υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο και οι μετοχές της διαπραγματεύονται στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE:HLF), με  κύκλο εργασιών για το 2017 ύψους 4,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Για να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να επισκεφθείτε το Herbalife.com ή το IAmHerbalife.com.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version