Site icon runnfun.gr

H εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Χορηγός του Παιδικού Αγώνα Δρόμου στον Μαραθώνιο της Ιστορίας

H εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ Χορηγός του Παιδικού Αγώνα Δρόμου στον Μαραθώνιο της Ιστορίας

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, η εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στηρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά τον θεσμό του Αγώνα Δρόμου 1.000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων, που διοργανώνεται την Κυριακή 1η Απριλίου στη Θεσσαλονίκη και διεξάγεται παράλληλα με το αγωνιστικό πρόγραμμα του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Με στόχο να προσφέρει στην κοινωνία και να εμφυσήσει σε γονείς και παιδιά την αξία της άσκησης και της υγιεινής διατροφής, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ θα δώσει το «παρών» ως χορηγός στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού στη Θεσσαλονίκη. Επιπλέον, θα προσφέρει  στους μικρούς αθλητές, το μπλουζάκι της διοργάνωσης, το μετάλλιο αλλά και το σακίδιο του αγώνα με μία ειδική έκδοση για τη θρεπτική αξία των λαχανικών.

Την Κυριακή 1η Απριλίου σάς περιμένουμε να διαδώσουμε μαζί το μήνυμα ότι άσκηση και υγιεινή διατροφή πάνε μαζί!

Συμμετοχή στον Αγώνα Δρόμου 1.000 μέτρων για Μαθητές Δημοτικών Σχολείων, μπορείτε να δηλώσετε εδώ: http://bit.ly/2oN5bXp

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της εταιρείας ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της εταιρείας ή την σελίδα της στο Facebook.

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού – Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Οι δρομείς μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος, την ιστορική διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη του Διεθνούς Μαραθωνίου, η οποία πλαισιώνεται από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ.. Παράλληλα με τη διοργάνωση, διεξάγεται και ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version