Site icon runnfun.gr

Η Chiquita επίσημος υποστηρικτής του Ποσειδώνιου Ημιμαραθωνίου

10ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος - Αποτελέσματα

Απ’ την καθιέρωσή του, ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος είναι μια αθλητική διοργάνωση που αγκαλιάζει τους δρομείς όλων των ηλικιών. Έτσι, πέρα από τις διαδρομές που είναι ιδανικές για τους ενήλικες, περιλαμβάνει στο πρόγραμμά του ειδικό παιδικό αγώνα για εκκολαπτόμενους δρομείς. Εδώ, ονομαστικός χορηγός είναι η Chiquita που στηρίζει συγκεκριμένα το Chiquita Athens KidsRun ενώ λειτουργεί στην υπόλοιπη διοργάνωση ως επίσημος υποστηρικτής.

Η Chiquita, θα βρίσκεται για 9η συνεχή χρονιά δίπλα στους αθλητές, μικρούς και μεγάλους, που και φέτος θα συμμετάσχουν στους αγώνες που θα διεξαχθούν σε όλο το μήκος του Φαληρικού ΄Ορμου. Ο απώτερος σκοπός της μέσα από πρωτοβουλίες σαν αυτή είναι να προαχθεί ο φυσικός υγιεινός τρόπος ζωής, που περιλαμβάνει εξίσου ισορροπημένη διατροφή και άσκηση.

Η Chiquita, το απόλυτο ενεργειακό σνακ της φύσης και το ιδανικό για όσους αθλούνται, θα μοιράσει σε όλους τους αθλητές και τους επισκέπτες premium μπανάνες την Κυριακή 22 Απριλίου.

Η μπανάνα Chiquita θεωρείται το φρούτο του αθλητή καθώς προσφέρει επαρκή ενέργεια για μια έντονη προπόνηση αλλά επίσης είναι ιδανική και για την αναπλήρωση του μυϊκού γλυκογόνου μετά το τέλος της προπόνησης. Η διαδικασία χώνεψης της μπανάνας γίνεται άμεσα απελευθερώνοντας έτσι την απαιτούμενη ενέργεια στον οργανισμό. Ακόμα, θεωρείται το ιδανικό φρούτο και για τα παιδιά.

Οι μπανάνες Chiquita έχουν παρουσία στην ελληνική αγορά από τη δεκαετία του ’70, και μέχρι σήμερα αποτελούν τις πιο ποιοτικές μπανάνες της αγοράς και την Νο1 προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών.

Στον Ποσειδώνιο, θα είναι για μια ακόμη φορά δίπλα στα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο Chiquita Athens KidsRun μοιράζοντας το αναμνηστικό μπλουζάκι του αγώνα και χορηγώντας τον αριθμό συμμετοχής του κάθε παιδιού, το αναμνηστικό μετάλλιο, καθώς και το αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής στον αγώνα. Αναλυτικά το δωρεάν πλήρες πακέτο στον αγώνα Chiquita Athens Kids’ Run περιλαμβάνει τον αριθμό συμμετοχής, την ενδυμασία (T-Shirt), το αναμνηστικό μετάλλιο, το αναμνηστικό δίπλωμα σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή, μπανάνα, νερό και λοιπά είδη.

Στον αγώνα λόγω της ελεύθερης συμμετοχής, υπάρχει όριο εγγραφών για 500 παιδιά και 50 συνοδούς, Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά μέχρι το 12ο έτος της ηλικίας τους.
Οι εγγραφές είναι διαθέσιμες μέσα από τη σελίδα https://www.poseidon-athenshalfmarathon.com/el/registration. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 4 Απριλίου 2018 ή και νωρίτερα αν έχουν καλυφθεί τα ανώτατα όρια.

Περισσότερες πληροφορίες για την Chiquita μπορείτε να βρείτε στην σελίδα www.chiquita.gr αλλά και στο Facebook: Chiquita Hellas

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version