Site icon runnfun.gr

H BIOTHERM για ακόμα μια φορά υπερήφανος χορηγός ομορφιάς του Spetsathlon

H BIOTHERM για ακόμα μια φορά υπερήφανος χορηγός ομορφιάς του Spetsathlon

Η Biotherm είναι για ακόμα μια χρονιά ο υπερήφανος χορηγός ομορφιάς του 6ου Spetsathlon, του μεγαλύτερου αγώνα τριάθλου που διεξάγεται στην Ελλάδα και πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες, από τις 11 έως τις 13 Μαΐου 2018, ξεπερνώντας τα δικά του ρεκόρ τόσο σε συμμετοχές όσο και σε ενδιαφέρον.

Κατά τη διάρκεια των απονομών, η Δρ. Μαρίνα-Λύδα Κουταρέλλη, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, δήλωσε: «Το φετινό Spetsathlon ήταν μία τεράστια επιτυχία, με ρεκόρ συμμετοχών, κάτι που μας γεμίζει με χαρά για την συνεχή προσπάθειά  μας!  Αυτό  το  τριήμερο  ζήσαμε  μια  πραγματική  γιορτή  των  αθλητικών  ιδεωδών  και  της  αξίας  της συμμετοχής και αξίζουν ειλικρινή συγχαρητήρια σε όλους όσοι συνέβαλλαν! Θερμές ευχαριστίες στους Χορηγούς μας και σε όλους τους Σπετσιώτες και ραντεβού 5-7 Οκτωβρίου στο 8ο Spetses mini Marathon!»

Η ΒΙΟΤΗERM ΧΟΡΗΓΟΣ  ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, η Biotherm φρόντισε για την ενυδάτωση και την αντηλιακή προστασία των αθλητών, των θεατών και των 360 εθελοντών,  με προϊόντα αντηλιακής προστασίας Lait Solaire, τις ενυδατικές σειρές Aquasource και Aquapower για το πρόσωπο και τη σειρά Lait Corporel για το σώμα.

H Aquasource είναι μια αστείρευτη πηγή ενυδάτωσης καθώς είναι ενισχυμένη με το ευεργετικό Life Plankton, αλλά και την σούπερ  ενυδατική  Μανόζη.  Ώρα με την ώρα, ακόμα και στις πιο δύσκολες  συνθήκες, η επιδερμίδα παραμένει ενυδατωμένη, απαλή και δροσερή.

Η σειρά αντηλιακών προϊόντων της Biotherm δίνει προτεραιότητα αρχικά στην προστασία και αμέσως μετά στην απόλαυση για προϊόντα που εστιάζουν στα αποτελέσματα και χαρίζουν υγιές μαύρισμα. Ανθεκτικές υφές στο νερό, εφαρμόζονται σε υγρή και στεγνή επιδερμίδα, δεν κολλάνε με την άμμο ή τα ρούχα, για να απολαμβάνετε τις έντονες υπαίθριες δραστηριότητες, όπως το τρίαθλο, χωρίς περιορισμούς.

Για το καλοκαίρι του 2018, η Biotherm χαρίζει στην επιδερμίδα την πιο ονειρεμένη καλοκαιρινή λάμψη. Το Brume Solaire Hydratante είναι η τελευταία προσθήκη στη σειρά των αντηλιακών της Biotherm και πρόκειται για ένα ενυδατικό αντηλιακό σπρέι για προστασία της επιδερμίδας. Ανακαλύψτε τον  αισθησιασμό των  αντηλιακών προϊόντων Biotherm, εμπλουτισμένα με φυσικό Life Plankton™ – ένα συστατικό κλειδί των προϊόντων – για  προστασία της επιδερμίδας στον ήλιο.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version