Site icon runnfun.gr

H adidas Basketball δημιουργεί το Dame 5

H adidas Basketball δημιουργεί το Dame 5

H adidas Basketball δημιουργεί το πέμπτο signatureshoe, Dame 5, ενώνοντας τα πιο σημαντικά κεφάλαια της ζωής του Damian Lillard. Το Dame 5 είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει έλεγχο, ενώ επικεντρώνεται στην άνεση, τη σταθερότητα και την πρόσφυση, ακριβώς όπως o Dam eέχει τον απόλυτο έλεγχο στο γήπεδο και είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και της ζωής του. Ο Dame είναι αρχηγός, ηγέτης, αδελφός και πατέρας και το Dame 5 αντιπροσωπεύει αυτά τα μοναδικά σημεία αναφοράς της ζωής του, δημιουργώντας ένα συνδυασμό του χαρακτήρα του εντός και εκτός γηπέδου.

Το πιο πρόσφατο signature shoe Dame διαθέτει τεχνολογία απορρόφησης κραδασμώνBounce σε όλο το μήκος του παπουτσιού και ειδικό σχεδιασμό στις πλευρές του παπουτσιού για σταθερότητα στο παρκέ του γηπέδου. Το επάνω μέρος είναι σχεδιασμένο με ελαφριά υλικά, προστατευτικό κολάρο και εσωτερικό podsystemγια άνεση και υποστήριξη. Η σιλουέτα του παπουτσιού έχει επίσης κατασκευαστεί με μοτίβο σε ψαροκόκαλο για ενισχυμένη πρόσφυση και έντονη χρωματική παλέτα.

PeoplesChamp : Γιορτάζοντας το πάθος του Dame για την πυγμαχία, το Peoples Champ παίρνει κλασικά στοιχεία από την πυγμαχία και από το Rip City για έμπνευση χρωμάτων.

AllSkate: Μεγαλώνοντας στο Oakland, όλοι έκαναν skate. Το All Skate φέρνει νέα τροπή στη κουλτούρα του skateκαι ενός από τα αγαπημένα- εκτός γηπέδου- hobbies του Dame.

YKWTII : DameTime. LillardTime. Όπωςκαινατοθέσεις,YouKnowWhatTimeItIs. Το YKWTII αποτίει φόρο τιμής σε έναν από τους πιο σημαντικούς και κρίσιμους scorersτου πρωταθλήματος και στον περίφημο εορτασμό του.

 SugaGee : Τιμώντας τη μητέρα του Dame, την Gina, γνωστή ως Suga Gee, με ένα από τα αγαπημένα της χρώματα.

 DameGoose : Εμπνευσμένο από το αγαπημένο του ποδήλατο από την παιδική του ηλικία, το Dame Goose διαθέτει μοναδικά χρώματα. «Κάποιος έκλεψε αυτό το ποδήλατο και πήγα να το ψάξω. Γυρίσαμεόλητηγειτονιάκαιτοβρήκαμε. Δενθατο πάρετε έτσι απλά. Αυτόείναιδικόμας».

La Heem, TheDream : Σχεδιασμένο σε μαύρους και χρυσούς τόνους, η χρωματιστή παλέτα του «La Heem» και του «TheDream»διακρίνεται κατά μήκος της φτέρνας και της εξωτερικής σόλας. «Το La Heem είναι το alterego μου. Είναι μια μουσουλμανική λέξη και όλα ξεκίνησαν όταν ο ξάδερφος άρχισε να λέει συνέχεια La Heem. Αντιπροσωπεύει τα καλύτερα από τα καλύτερα. Είναι μια μουσουλμανική λέξη που σημαίνει να είσαι πάντα ‘μπροστά’ ή να προσπερνάς. Είναι κάτι που μου κόλλησε. Είναι σαν οτιδήποτε κάνω, να είμαι La Heem».

Το Dame 5 θα είναι διαθέσιμο από την 1η Φεβρουαρίου στο adidas.gr, με επιπλέον αποχρώσεις να ακολουθούν μέσα στο 2019.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version