Site icon runnfun.gr

H ABOVE διοργάνωσε τις κορυφαίες τελετές αθλητικών βραβεύσεων

H ABOVE διοργάνωσε τις κορυφαίες τελετές αθλητικών βραβεύσεων

ABOVE ανέλαβε τη διοργάνωση των κορυφαίων διοργανώσεων Αθλητικών Βραβείων της Χρονιάς. Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δυο μεγάλες και λαμπερές διοργανώσεις Αθλητικών Βραβείων της Χρονιάς, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, A.E. Προκόπη Παυλόπουλου και στις οποίες βραβεύτηκαν Ολυμπιονίκες, πρωταθλητές αλλά και σημαντικές προσωπικότητες της αθλητικής, πολιτικής και κοινωνικής ζωής.

– Τελετή Βραβεύσεων Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου Π.Σ.Α.Τ. στο Μέγαρο Μουσικής.
– Τελετή Βραβεύσεων της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Ε.Ο.Ε. στο Kτίριο Ολυμπιακής Επιτροπής.
Η ΑΒΟVE, με μακρόχρονη εμπειρία στη διαφήμιση και στη διοργάνωση εκδηλώσεων διεθνούς βεληνεκούς,  διαθέτοντας έμπνευση, γνώση και τεχνογνωσία, ανταποκρίθηκε με αποτελεσματικότητα, επαγγελματισμό, ήθος και συνέπεια.
Η πολυετής εμπειρία του Διευθύντος Συμβούλου της ABOVE κ. Γιάννη Παπαδημητρίου, ο οποίος είναι  Πρόεδρος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς, μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και μέλος της επιτροπής marketing της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, έδωσε άλλη πνοή στην υλοποίηση των διοργανώσεων καθώς σε αυτές  σχεδιάστηκαν τα video και το στήσιμο με κύριο γνώμονα το αθλητικό πνεύμα, ιδεώδες καθώς και η βαθιά αναγνώριση στην προσφορά των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών μας.

Ακολουθήστε το Run 'n Fun στο Google News

Exit mobile version